Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

Tule juttelemaan sosiaalihuollon määrämuotoisesta kirjaamisesta ja Kanta-arkistoliittymästä kanssamma 23.5
09.05.

Abilita pilotoi yhdessä Vaasan kaupungin kanssa Kanta-arkistoliittymän. Vaasan käyttöönotto alkaa huhtikuussa ja kyseessä on ensimmäinen käyttöönotto Suomessa.

(Lue uutinen täältä.)

 

Tule juttelemaan sosiaalihuollon määrämuotoisesta kirjaamisesta, Kanta-arkistoliittymästä sekä ... Lue lisää »

Viestintä ja vuorovaikutus Ylöjärven kaupungin varhaiskasvatuksessa
24.04.

Huoltajien ja varhaiskasvatuksen henkilöstön välisen viestinnän ja vuorovaikutuksen tärkeys on tunnistettu, mutta mikä on oikea väline minkäkin tyyppiseen viestintään? Tähän kysymykseen on yritetty löytää ratkaisua Ylöjärven varhaiskasvatuksessa.

 

Uusia viestintäkanavia on kokeiltu, ja ... Lue lisää »

Unit4 voitti jälleen "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin
23.04.

Tukholman kaupungin projekti toi Unit4:lle "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin . Voitto tuli jo toisen kerran perätysten ja menestystekijöinä pidettiin mm. parhaita käytäntöjä asiakasratkaisuissa ja huippuosaamista eri puolilla Eurooppaa. ... Lue lisää »

Päiväkotien hoitoaikasovellukset mahdollistavat laadukkaan hoidon
06.04.

Ylen julkaisemassa artikkelissa (27.3.2018) käsiteltiin hoitoaikasovellusten yleistymistä kunnissa. Varhaiskasvatuksen henkilöstön keskittyessä omaan tehtäväänsä lasten kanssa, on avuksi otettu työtä helpottavia sovelluksia.

 

Paperilapuilla rastitettavat tai ylivedettävät nimet on aiemmin ... Lue lisää »

Vaasa edelläkävijänä: sosiaalihuollon Kantaliittymä otti loikan eteenpäin
27.03.

Vaasan kaupunki ensimmäisten joukossa Suomessa liittyy sosiaalihuollon uuteen kansalliseen Kanta-arkistoon. Käyttöönoton jälkeen vaasalaiset sosiaalihuollon yksiköt voivat tallentaa asiakastiedon arkistoon sekä vanhat että uudet kirjattavat asiakastapahtumat. Tuotantokäyttö alkaa kun raportit on virallisesti ... Lue lisää »

VARHAISKASVATUKSEN PALVELURAKENNE – MAHDOTTOMUUKSIEN YHTÄLÖ
22.03.

Vuodenvaihteen tienoilla kävin ilahduttavan keskustelun erään suuren kaupungin tietohallintopäällikön kanssa varhaiskasvatuksen tietojärjestelmistä. Kaupunki ja seutukunta olivat herättäneet ajatuksen kokonaan uudenlaisesta tietojärjestelmien ekosysteemistä, joka palvelisi varhaiskasvatusta vielä vuosienkin päästä. Syy miksi ilahduin, ... Lue lisää »

Tietojärjestelmissä piilee säästöpotentiaali – osaatko hahmottaa kustannukset?
20.03.

Julkishallinnon ICT on kauan ollut tabu, varsinkin mitä tulee säästöihin. Digitalisaatiotrendi puolustaa kasvavaa ICT-budjettia. Mutta mitä pinnan alta löytyy? Tietojärjestelmissä voi myös säästää, kunhan ymmärtää mistä tekijöistä kustannukset syntyvät. Tietojärjestelmän ... Lue lisää »

Päikky helpottaa aamu- ja iltapäivätoimintaa!
16.02.

Abilita Päikky on nykyaikainen sovellusratkaisu, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti varhaiskasvatuksen järjestelmätarpeisiin. Päikyn avulla voidaan seurata myös aamu- ja iltapäivähoitoon saapuneita ja poistuneita lapsia sekä työntekijöitä.


Abilita Päikyn hyödyllisiä aamu- ja iltapäivä-toimintaan soveltuvia ominaisuuksia: 

Lasten perustiedot ... Lue lisää »

Varhaiskasvatus murroksessa
23.01.

Alle kouluikäisten hoito elää murrostaan. Palvelun maksajasta, hinnasta ja hinnoittelusta keskustellaan monella taholla. Niin ikään tietojärjestelmien kanssa eletään murrosvaihetta. Monessa kunnassa ollaan uusittu tai ollaan uusimassa järjestelmiä.

Kun tuntiperusteisesta laskutuksesta alettiin puhua, osa kunnista lähti hankkimaan ... Lue lisää »

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab