Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Terveydenhuolto

Ratkaisut » Terveydenhuolto

Terveydenhoitohenkilökunnan on voitava käyttää aikansa potilaiden hoitamiseen - ei tietojen etsimiseen tai muistilappujen kirjoittamiseen.

 

Kenelle

Abilita Terveydenhuolto helpottaa tietojen käsittelyä ja jättää enemmän aikaa potilaille. Järjestelmä on kehitetty sekä kunnallisille että yksityisille terveyskeskuksille, sairaaloille ja erilaisille hoitoyksiköille.

 

Edut

Henkilökunnan vaihtuvuus ja sijaisuuksien suuri määrä asettavat korkeat vaatimukset IT-ratkaisuille. Käyttäjäystävällinen terveyden- ja sairaanhoitojärjestelmämme on kehitetty läheisessä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Tämä takaa sen, että järjestelmä kykenee joustavasti seuraamaan hoitoalan työprosesseja.

 

Abilitan sosiaali- ja terveydenhuollot ratkaisut ovat liitetty Kanta-palveluihin, jotka ovat jo asiakkaillamme tuotantokäytössä. Terveydenhuollon ratkaisumme on  liitetty myös eResepti-palveluun. 


Kehitämme järjestelmää jatkuvasti niin käyttäjien tarpeita kuin kansallisia vaatimuksia vastaavaksi. Potilaan oikeudet turvataan pitkälle kehitetyllä toimivaltajärjestelmällä - arkaluontoinen tieto on saatavissa vain lain edellyttämissä tapauksissa.

Ohjelmisto toimitetaan valmiina pakettina tai asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Abilita Terveydenhuolto -järjestelmän moduulit ovat keskenään integroituja, mikä vähentää merkittävästi tietojen syöttötarvetta. Luonnollisesti järjestelmä voidaan liittää myös Abilitan muihin järjestelmiin.

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä