Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Tietoa Meistä

Tietoa meistä

Abilita on kokenut järjestelmätoimittaja

Abilitan toimintaan ja tekemiseen sisältyy vahvasti intohimo. Olemme kunnianhimoisia ja intohimoisia sitä kohtaan, mitä teemme. Tarjoamme tietoa, konsultointia sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja pääasiassa julkishallinnolle, mutta myös yksityiselle sektorille yli 35 vuoden kokemuksella. Loppukäyttäjät ovat meille tärkeitä ja ratkaisut kehitetään juuri heitä ajatellen.

 

Suomalaisen julkishallinnon asiantuntija

Julkinen sektori on paljon muutakin kuin vain yksityisen sektorin vastakohta. Se on voittoa tavoittelematon epätavallinen ala, jolla on laaja vastuu ja joka vaikuttaa jokaiseen yhteiskunnan jäseneen. Me tiedämme tämän, minkä vuoksi voimme seistä selkä suorana sen takana keitä olemme ja luottaa ammattitaitoomme.

 

Toimivan, oikein mitoitetun tietojärjestelmän luomiseen tarvitaan oikea yhteistyökumppani – asiakkaan toimintaympäristön sisäistänyt, sitoutunut ICT-asiantuntija. Mitä tehokkaammin tieto kulkee ja palvelee julkista hallintoa ja palvelujen tuotantoa, sitä sujuvampaa on sekä kansalaisten, yritysten että viranomaisten elämä.


Haluamme työskennellä lähellä asiakkaitamme, sillä vain tällä tavalla pystymme yhdessä optimoimaan asiakkaidemme hyödyn. Opastamme asiakkaitamme mielellään erilaisissa kehitysprojekteissa, joissa voimme hyödyntää pitkää julkishallinnon kokemustamme.

 

Paras palveluntarjoaja kunnille

Kunnat ovat iso osa asiakaskuntaamme. Kunnat hoitavat kaiken kirjastoista ja lumen auraamisesta lastensuojeluun. Kaiken tämän hallitsemiseksi tarvitaan toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka auttavat kuntia tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja joissa on joustavuutta vastata toimintaympäristön jatkuvaan muutokseen.

Tiedämme olevamme paras palveluntarjoaja kunnille, koska tunnemme paremmin kuin hyvin kuntien rakenteet ja toimintatavat, onhan Abilitakin rakennettu samalle pohjalle. Meiltä löytyy eri sektorit kuten kunniltakin, lisäksi olemme kuntien perustama ja edelleen osittain omistama organisaatio.

Monimutkainen todellisuus, erityiset haasteet ja julkisen sektorin tarpeet – parasta mitä tiedämme. Ja mitkä tiedämme parhaiten.

 

 

Visiomme

Abilitan tavoitteena on olla tunnettu ja luotettava kumppani valitsemillamme toiminta-alueilla Suomessa.

 

Historiamme

Abilita on osittain kuntaomisteinen ohjelmistoyritys, joka perustettiin vuonna 1990, mutta sen juuret ulottuvat vuoteen 1984 asti. Kehittämme ja toimitamme siis tietojärjestelmäratkaisuja kunta- ja Sote-sektorille vankalla kokemuksella. Abilita on erittäin vakaa AAA-luokiteltu kilpailukykyinen järjestelmätoimittaja.

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä