Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Tietoa Meistä

Tietoa meistä

Abilita on kokenut suomalainen järjestelmätoimittaja

Mitä tehokkaammin tieto kulkee ja palvelee julkista hallintoa ja palvelujen tuotantoa, sitä sujuvampaa on sekä kansalaisten, yritysten että viranomaisten elämä.

Toimivan, oikein mitoitetun tietojärjestelmän luomiseen tarvitaan oikea yhteistyökumppani - asiakkaan toimintaympäristön sisäistänyt, sitoutunut ICT-asiantuntija.

Haluamme työskennellä lähellä asiakkaitamme, sillä vain tällä tavalla pystymme yhdessä optimoimaan asiakkaidemme hyödyn. Opastamme asiakkaitamme mielellään erilaisissa kehitysprojekteissa, joissa voimme hyödyntää pitkän julkishallinnon kokemuksemme. 

Tarjoamme yli 35 vuoden kokemuksella tietoa, konsultointia sekä kattavat tietojärjestelmäratkaisut julkishallinnon eri toiminta-alueille sekä yksityisille palveluntuottajille.

 

Visiomme

Abilitan tavoitteena on olla tunnettu ja luotettava kumppani valitsemillamme toiminta-alueilla Suomessa.

 

Historiamme

Abilita syntyi vuonna 1984 seitsemän kunnan yhteishankkeena, kun kunnat perustivat yhtiön tietojärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon. Toimintamme on sittemmin kasvanut ja laajentunut voimakkaasti.

 

Tänä päivänä henkilökunta omistaa suurimman osan yhtiöstä , sijoittajat 30% ja viisi kuntaa 24,9%. Abilita on erittäin vakaa ja kilpailukykyinen järjestelmätoimittaja.

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä