Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Sosiaalihuolto

Ratkaisut » Sosiaalihuolto

Me Abilitassa tunnemme sosiaalisektorin tämän päivän haasteet.

 

Kenelle

Abilita Sosiaalihuollon ratkaisu kattaa koko kunnallisen sosiaalitoimen, mutta soveltuu myös yksityisille palveluntuottajille.

 

Edut

Abilita Sosiaalihuolto on A-luokan järjestelmä, joka on liitetty Kanta-palveluihin. Kanta-integraatiomme kattaa sekä uusien että vanhojen tietojen siirron. Asiakkaamme Vaasan kaupunki aloitti Kanta-palvelun käytön toukokuussa 2018. 

 

Sosiaalisektori on selkeästi yksi Abilitan painopistealueista. Vahva asiantuntemuksemme ja laajat tietojärjestelmäratkaisumme antavat parhaat edellytykset kunnallisen sosiaalitoimen tukemiselle ja kehittämiselle.

 

Abilita Sosiaalihuollon järjestelmät on integroitavissa Abilitan muihin sovelluksiin sekä tarpeen mukaan myös ulkoisiin järjestelmiin.

 

Abilita - Sosiaalihuollon kansallisen kehityksen edelläkävijä

 

Abilita on yksi sosiaalihuollon kansallisen kehityksen edelläkävijöistä. Kehitimme ensimmäisinä yhteistyössä asiakkaamme Vaasan kanssa sosiaalihuoltojärjestelmäämme Kanta-liittymän. Ratkaisumme on alusta lähtien kattanut vanhojen tietojen siirron lisäksi myös uusien asiakirjojen siirron. Tässä asiassa poikkeamme kilpailijoista suuresti, koska muut alan toimijat kehittävät järjestelmiään täysin eri syklillä, jos kehittävät lainkaan. Syksyyn 2019 mennessä yli 50% kaikista Kanta-arkistoon viedyistä asiakirjoista on peräisin Abilitan asiakkailta.

 

Mielestämme on ensiarvoisen tärkeää, että sosiaalihuollon asiantuntijoilla on kaikki vanhat tiedot käytettävissä jokapäiväisessä työssään. Jatkuva vanhojen tietojen saatavuus takaa nopean ja sujuvan sekä asiakkaan näkökulmasta turvallisen palvelun. Jos pääsyä vanhoihin tietoihin ei ole, on jokainen sosiaalihuollon asiakkuus aina uusi ja kaikki joudutaan aloittamaan puhtaalta pöydältä. Täydellinen rajapinta Kanta-arkistoon on edellytys toimivaan ja sujuvaan siirtymiseen uuteen alueelliseen SOTE-rakenteeseen ja mahdollisesti uusiin tietojärjestelmiin.

 

Oman järjestelmämme tietojen lisäksi pystymme rikastamaan CGI:n Pro Consonan tietoja ja viemään niitä Kanta-arkistoon. Olemme aiemmin konvertoineet Proconsonan tietoja onnistuneesti ja Kanta-rakenne järjestelmässämme mahdollistaa kolmannen osapuolen tietojen rikastamisen ja edelleen viemisen Kantaan.

Lisätietoja aiheeseen liittyen antaa:
Frej Salmela 044 318 6027

 

Lue kuinka autoimme Essotea arkistoimaan tiedot Kantaan.

 

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä