Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kunnan tietojärjestelmä vaatii tuekseen luotettavan asiakaspalvelun


17.06.

Abilitalla laadukas asiakaspalvelu syntyy asiantuntijuudesta, ketteryydestä sekä kollegoiden välisestä joustavasta yhteistyöstä. Mia Gebala ja Christina Granlund kertovat hyvän asiakaspalvelun juontuvan työpaikan ilmapiiristä. ”Olemme kuin iso perhe. Kaikki kysyvät, miten menee ja auttavat aina tarvittaessa”, naiset iloitsevat.

 

”Asiakkaan ongelman ratkaiseminen on yhteinen missio Abilitan asiakaspalvelutiimissä”, kertovat Christina Granlund sekä Mia Gebala.

 

Tietojärjestelmäkumppanina Abilita panostaa toimivaan ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jotta kuntien työntekijät saavat parhaan mahdollisen hyödyn käyttämistään tietojärjestelmistä. Lisäksi mahdolliset eteen tulevat häiriöt ja ongelmat Abilitan asiakaspalvelutiimi selvittää nopeasti ja asiantuntevasti.

 

Abilitalla on eri järjestelmiin erikoistuneet tiimit huolehtimassa sekä sujuvasta käyttöönotosta että laadukkaasta asiakaspalvelusta. Christina Granlund työskentelee taloushallinnon Unit4 ERP konsulttina osana käyttöönottotiimiä ja Mia Gebala on Päikyn tuessa varhaiskasvatuksen sovellusasiantuntijana. Molemmat ovat aloittaneet Abilitalla reilu vuosi sitten ja tuovat taloon monipuolista osaamista sekä järjestelmäpuolelta että käyttäjän näkökulmasta.

 

Mia Gebala tuli Abilitalle varhaiskasvatuksen opettajan tehtävistä, joten hänelle Päikky on entuudestaan tuttu sekä työntekijän että myös huoltajan näkövinkkelistä. Christina puolestaan siirtyi Abilitalle Wärtsilältä tuoden mukanaan kansainvälisen tason projektihallinnan sekä taloushallinnon osaamista.

 

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Asiakaspalvelun lähtökohtana on perusteellinen, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity käyttöönottokoulutus. Järjestelmän pääkäyttäjä perehdytetään järjestelmän ominaisuuksiin ja toimintoihin. Koulutuksen tueksi asiakas saa kattavat materiaalit ja video-ohjeistukset ohjelmiston käyttöön ja lisäksi pääkäyttäjää kannustetaan kääntymään tuen puoleen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

 

Abilitalta saa palvelua molemmilla kotimaisilla. Kaikki koulutusmateriaalit ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi.

 

Abilita lupaa vastata asiakkaan ongelmiin nopeasti.

 

—  Seuraamme Päikyn tukeen saapuvia tukipyyntöjä jatkuvasti. Otamme uuden pyynnön käsittelyyn aina mahdollisimman nopeasti ja kriittiset asiat priorisoimme työlistan kärkeen, Mia Gebala kertoo.

Kaikilla tiimin jäsenillä on yhtenevä ajatus siitä, että asiakas on tärkein.

 

— Olemme yhtä mieltä siitä, että ongelma pitää saada nopeasti ratkaistua, jotta asiakas on tyytyväinen, Christina Granlund vakuuttaa.

Asiakaspalvelutiimi huolehtii myös siitä, että asiakkaan ongelma hoidetaan loppuun saakka.

 

— Tukitiimi kokoustaa joka päivä, jolloin käymme läpi tilanteen, mitä tukipyyntöjä on avoinna, päästäänkö asiassa eteenpäin vai tarvitseeko joku apua. Lisäksi istumme kaikki samassa tilassa, joten kollegalta on aina helppo kysyä neuvoa, Christina Granlund kertoo.

Abilitan asiakaspalvelun käytössä oleva tikettijärjestelmä mahdollistaa asioiden priorisoimisen ja sen, että tukipyyntö tulee aina huomatuksi ja hoidetuksi, eikä huku sähköpostien sekaan. Siitä huolimatta asiakaspalvelu säilyy aina henkilökohtaisena.

 

— Tukitiimiin kuuluvat ovat usein mukana kouluttamassa jo käyttöönottovaiheessa, joten samat kasvot ovat tuttuja myöhemminkin, kun asiakas on tukeen yhteydessä, Mia Gebala kertoo.

Molemmat naiset ovat yhtä mieltä siitä, että Abilitan järjestelmien takana on helppo seistä.

 

— Ajattelen, että on helppo edustaa sellaista tuotetta, johon uskon myös itse. Käytännön kokemuksen kautta tiedän, että järjestelmä helpottaa oikeasti työarkea ja tekemistä, Mia Gebala kehuu.


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä