Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

> Päikky Hallinto automatisoi ja ohjaa varhaiskasvatuksen tekemistä Kokkolassa

Asiakkaitamme » > Päikky Hallinto automatisoi ja ohjaa varhaiskasvatuksen tekemistä Kokkolassa

Kokkolan kaupunki otti vastikään käyttöönsä Abilitan uunituoreen Päikky Hallinto -järjestelmän. Päikky Hallinto korvasi kokonaan heidän vanhan järjestelmän ja modernisoi sekä automatisoi samalla useita varhaiskasvatuksen hallinnolliseen työhön liittyviä prosesseja.

 

Kokkolan kaupunki on käyttänyt Abilitan järjestelmiä useiden vuosien ajan. Päikky Hallinnon aiempi versio Abilita Päivähoito ehti olla kaupungin käytössä vuosia yhdessä Päikky Päikky Päiväkoti ja Huoltaja moduulien kanssa. Nyt Kokkolassa on käytössä koko tuoteperhe.

 

– Päikky on meillä varhaiskasvatuksen järjestelmänä. Sillä me hoidamme asioita niin täällä hallinnon kuin päiväkodinkin puolella sekä huoltajien kanssa, kertoo Kokkolan kaupungin varhaiskasvatustoimenjohtaja Kai Kytölaakso.

 

Uuden Päikky Hallinto -järjestelmän käyttöönotto toteutettiin Abilitan puolelta tulleen projektipäällikön ohjaamana.

 

– Hän on ollut erittäin jämäkkä ja vienyt projektia tosi hyvin eteenpäin. Yhteistyö Abilitan kanssa on toiminut muutenkin hyvin. Jokaisella kunnalla on varmasti vähän erilaisia toiveita, mutta meidän toiveitamme on toteutettu aika hyvin, Kytölaakso kiittelee.

 

Odotukset on jopa ylitetty

Tähän mennessä on jo voitu todeta, että uusi järjestelmä on täyttänyt sille asetetut vaatimukset ja odotukset. Joissakin asioissa odotukset on jopa ylitetty. Esimerkiksi tietyt käytettävyyteen liittyvät asiat ovat osoittautuneet vielä helpommaksi, kuin mitä kaupungilla oltaisiin osattu edes toivoa.

 

– Sanotaanko vaikka niin, että olemme siirtyneet 1980-luvulta 2000-luvulle. Emme olleet itse edes osanneet ajatella kaikkia niitä asioita, mitä järjestelmästä voitaisiin saada, kuvailee varhaiskasvatuspalvelujen toimistotiimin tiimivastaava Marja-Leena Sundström.

 

– Meillä oli paljon kehitysideoita, joita sitten pallottelimme Abilitan kanssa. He täyttivät joissakin asioissa odotuksemme jopa paremmin kuin olisimme osanneet ajatella, Sundström kertoo.

 

"Päikky Hallinto täytti juuri meidän tarpeemme"

 

Päikky Hallinto -järjestelmä saa Sundströmiltä ja Kytölaaksolta kiitosta erityisesti käyttäjäystävällisyydestään. He ovat molemmat valmiita suosittelemaan järjestelmää myös muille varhaiskasvatustoimijoille.

 

– Järjestelmä ohjaa tekemistä ja uudenkin työntekijän on aika helppo päästä nopeasti järjestelmään sisään, Sundström sanoo.

 

Voin suositella tätä kyllä. Jokainen kunta miettii tietenkin niitä omia tarpeitaan siinä vaiheessa, kun miettii uutta järjestelmää tai ohjelmistoa. Meidän vertailumme perusteella Päikky Hallinto täytti juuri meidän tarpeemme, Kytölaakso kiteyttää.

 

 

Jos upotus ei näy: Kokkolan kaupunki otti käyttöönsä Päikky Hallinto -järjestelmän

 

 

Lue lisää Päikystä:
Päikky varhaiskasvatus › 

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä