Suomeksi På Svenska

EtusivuYritys

Yritys

Abilita on kokenut suomalainen informaatioteknologiayritys

Mitä tehokkaammin tieto kulkee ja palvelee julkista hallintoa ja palvelujen tuotantoa, sitä sujuvampaa on sekä kansalaisten, yritysten että viranomaisten elämä.

Toimivan, oikein mitoitetun tietojärjestelmän luomiseen tarvitaan oikea yhteistyökumppani - asiakkaan toimintaympäristön sisäistänyt, sitoutunut IT-asiantuntija.

Haluamme työskennellä lähellä asiakkaitamme, sillä vain tällä tavalla pystymme yhdessä optimoimaan asiakkaidemme hyödyn. Opastamme asiakkaitamme mielellään erilaisissa kehitysprojekteissa, joissa voimme hyödyntää julkishallinnon kokemuksemme. Kartoitamme myös kokonaisarkkitehtuurit tietohallintolain mukaisesti.

Tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksella tietoa, konsultointia sekä kattavat tietojärjestelmäratkaisut kunnille, kuntayhtymille, liikelaitoksille sekä yksityisille palveluntuottajille.

Abilita on johtava kotimainen täysin kaksikielisten järjestelmien toimittaja. Tavoitteemme on vahvistaa asemaamme edelleen.


Visiomme

Abilitan tavoitteena on olla halutuin kumppani ja IT-ratkaisujen toimittaja valitsemillamme toiminta-alueilla Suomessa.

 

Historiamme

Abilita syntyi vuonna 1984 seitsemän kunnan yhteishankkeena, kun kunnat perustivat yhtiön tietojärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon. Toimintamme on sittemmin kasvanut ja laajentunut voimakkaasti.

 

Tänä päivänä henkilökunta omistaa suurimman osan yhtiöstä , sijoittajat 30% ja viisi kuntaa 24,9%. Abilita on erittäin vakaa ja kilpailukykyinen toimija kansallisella kentällä.

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab