Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Nurmijärvelle varhaiskasvatusjärjestelmäksi Päikky
21.08.
Uudellamaalla sijaitseva Nurmijärven kunta hankki varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän ja valitsi Abilitan Päikyn. Nurmijärven päätös vahvistaa Päikyn asemaa Suomen johtavana varhaiskasvatusjärjestelmänä. Käyttöönotto tapahtuu vuodenvaihteessa.  
DVV:n asiakastarina: Päikky-järjestelmä nopeutti Hämeenlinnan suomi.fi -palvelun käyttöönottoa
18.08.
Kaupungeissa tehdään paljon erilaisia varhaiskasvatukseen liittyviä päätöksiä päivittäin. Hämeenlinnalaisissa perheissä nuo päätökset ja viralliset viestit saadaan nykyään Suomi.fi-viestien kautta.   Hämeenlinnassa käytössä olevan varhaiskasvatuksen Päikky- toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta suomi.fi palvelun käyttöönotto helpottui ja ... Lue lisää »
Abilita sai kaksi uutta Unit4 ERP konsulttia
14.08.
Hei, olen Marja Tiala. Aloitin 8.8. järjestelmäkonsulttina taloushallintopuolella Unit4 ERP:n parissa.   Aiemmin olen työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä sekä raportoinnin parissa ja nyt tuntuu hyvältä päästä hyödyntämään kertynyttä kokemusta pöydän ... Lue lisää »
Toiminnan kehittäminen vaatii tietojärjestelmien uudistamista ja kilpailuttamista
09.08.
Tarve toiminnan ja prosessien kehittämiseen ja suoraviivaistamiseen on julkisella sektorilla jatkuvaa. Muun muassa tuleva eläköitymisistä johtuva resurssivaje on paikattava digitalisoinnin avulla ja toimintaa on entistä enemmän johdettava tiedolla.   Kokemuksemme ... Lue lisää »
Abilita on ostanut mukavaIT:n
15.06.
Oy Abilita Ab on ostanut Päikky Päiväkoti palvelustaan tunnetun mukavaIT Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa merkittävästi Abilitan asemaa varhaiskasvatusjärjestelmämarkkinoilla.   mukavaIT Oy on kehittänyt varhaiskasvatuksen ohjelmistoja vuodesta 2012 lähtien. Abilita ... Lue lisää »
Järjestelmien kilpailuttaminen tehostaa usein myös toimintatapoja
31.05.
Ajan myötä prosesseihin ja käytäntöihin kertyy monimutkaisuuksia ja poikkeamia. Järjestelmien uusiminen pakottaa parhaimmillaan yksinkertaistamaan ja automatisoimaan prosesseja.   - Kun järjestelmän uusiminen on ajankohtaista, kannattaa aloittaa alusta. Miettiä rohkeasti mitä ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä