Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitan uusi IT-spesialisti
09.09.
Nimeni on Tom Hellsten ja olen juuri aloittanut Abilitalla tietotekniikan asiantuntijana. Tehtäviini kuuluu mm. asennukset.   Viimeiset 15 vuotta olen työskennellyt IT-asiantuntijana sekä nykyaikaisista palvelinsaleista löytyvien laitteistojen ja ohjelmistojen parissa. ... Lue lisää »
Kolme uutta konsulttia Unit4 ERP-tiimiimme
25.08.
Nimeni on Tina Kolppanen, olen 30 vuotta ja kotoisin Kruunupyystä. Abilitalla tulen työskentelemään Unit4 ERP taloushallintojärjestelmän konsulttina.   Aiempaa työkokemusta minulla on myymäläapulaisen työstä sekä ravintola-alalta. Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt eri ... Lue lisää »
Abilita kasvaa nopeasti
16.08.
Abilita on vahvassa kasvuvaiheessa ja on palkannut kahdeksan uutta työntekijää, jotka aloittavat uusissa tehtävissään syksyn aikana. Meillä on projekteja kaikilla toimialoillamme ja tarvitsemme uusia resursseja vastataksemme kasvavaan kysyntään, sanoo myyntijohtaja Frej ... Lue lisää »
Onnistunut ulkoistus alkaa tarpeista ja tavoitteista
03.08.
Palvelukeskus on olennaisessa roolissa, kun kunnan talous- ja henkilöstöhallintoa ulkoistetaan. - Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon, kun eri vaihtoehtoja lähdetään kartoittamaan? Kuinka tarkkaan on analysoitu millaisia palveluja tarvitaan, millainen palvelukokoonpano ... Lue lisää »
Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen
15.06.
Magic Cloud tarjoaa Abilitan edustamalle Unit4 ERP-järjestelmälle skaalautuvan pilvipalvelualustan, jossa Magic Cloud vastaa pilviympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä. Ympäristö ja palvelu on suunniteltu yhdessä Abilitan kanssa ja se on toteutettu vastaamaan ... Lue lisää »
Kokkolan kaupungilla on Päikky Hallinto täydessä käytössä
08.06.
Kokkolan kaupunki teki päätöksen laajentaa Päikky järjestelmän käytön päiväkotien mobiilisovelluksen lisäksi myös varhaiskasvatuksen hallintoon. Kokkolassa on ollut käytössä Päikky Päiväkoti koko varhaiskasvatuksessa ja usean vuoden ajan. Vanhan hallintojärjestelmän vaihtosuunnitelma ja ... Lue lisää »
Essote siirtyy Kanta-arkistoon etulinjassa
05.10.
Kanta on sosiaalihuollon ainoa virallinen sähköinen arkisto, jossa syyskuussa 2020 oli jo yli kuusi miljoonaa asiakirjaa. Näistä yli puolet on Abilitan asiakkaiden tallentamia   Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote ... Lue lisää »
Osalllistu kaksipäiväiseen globaaliin Unit4 experience 4U -virtuaalitapahtumaan 14-15. lokakuuta
23.09.
Osallistu ja inspiroidu alan johtajien ja Unit4-asiantuntijoiden puheista. Tapahtuma on räätälöity tuomaan sinut ja Unit4-yhteisö yhteen oppimaan, jakamaan ja osallistumaan. Koe yhteys, vaikutus ja todellinen tarkoitus.Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu
Koko hoitohistoria samassa qMS järjestelmässä
29.06.
Sosiaalihuollon asiakas on usein myös terveydenhuollon potilas. Molempien osapuolten hoitotyöntekijöille olisi hyötyä siitä, että heillä olisi pääsy potilaan kaikkiin hoitotietoihin. Tällä hetkellä tiedot kuitenkaan harvoin löytyvät samasta paikasta. Kun Suomi ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä