Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Järjestelmien kilpailuttaminen tehostaa usein myös toimintatapoja
31.05.
Ajan myötä prosesseihin ja käytäntöihin kertyy monimutkaisuuksia ja poikkeamia. Järjestelmien uusiminen pakottaa parhaimmillaan yksinkertaistamaan ja automatisoimaan prosesseja.   - Kun järjestelmän uusiminen on ajankohtaista, kannattaa aloittaa alusta. Miettiä rohkeasti mitä ... Lue lisää »
Yhteinen tekeminen vahvistaa yhteistyötä
24.05.
Päivä oli Pietarsaaressa harmaa ja sateinen, mutta me Abilitalaiset odotimme yhteistä iltapäivää ja iltaa innolla siinä missä mahdollista ukkoskuuroa jännitettiin.   Kun päivittäisiä työtehtäviä hoidetaan lähinnä oman tiiminjäsenten kesken ja ... Lue lisää »
Julkiset hankinnat puhututtavat
11.05.
Viime vuosina kunnissa on ollut "trendinä" välttää tietojärjestelmien julkiset kilpailutukset. Todellisista syistä tämän trendin taustalla emme voi olla varmoja, mutta uskomme, että hankintojen tekeminen koetaan vaikeaksi ja monimutkaiseksi, moni luulee, ... Lue lisää »
Keudan ja Abilitan yhteistyö aloitettiin kickoff-tapahtumalla Pietarsaaressa
05.05.
KEUDA (Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä), jolla on n. 10 000 opiskelijaa ja n. 850 kokopäiväistä työntekijää, on valinnut järjestelmäkseen Abilitan toimittaman UNIT4 ERP:n. Käyttöönottoprojekti on nyt käynnistetty ja projektin odotetaan valmistuvan kokonaisuudessaan ... Lue lisää »
Abilitan uusi taloushallinnon järjestelmäasiantuntija
26.04.
Olen Katri Lehtola, 31-vuotias kauppatieteiden maisteri. Olen kerännyt työkokemukseni pääasiassa pankki- ja energia-alalta ja nyt päässyt hyppäämään mukaan kiinnostaviin uusiin kuvioihin Abilitalle. Kuulun Unit4 ERP:n implementointitiimiin ja tulen osaltani vastaamaan ... Lue lisää »
Abilitalla aloitti kolme uutta konsulttia
09.03.
Olen Mia Gebala, Abilitan uusi varhaiskasvatuksen sovellusasiantuntija. Minulla on kaksi pedagogista tutkintoa ja olen aiemmin työskennellyt sekä musiikkipedagogina, että varhaiskasvatuksen opettajana. Aloitin työurani Raaseporissa vuonna 2009 ja olen sen jälkeen ... Lue lisää »
Abilitalle uusi sosiaalihuollon järjestelmäasiantuntija
09.02.
Olen Jenna Lindqvist, uusi sosiaalihuollon sovellusasiantuntija. Olen aikaisemmin työskennellyt terveydenhoitajana ja sairaanhoitajana, joten olen nyt hypännyt aivan uudelle kiinnostavalle alalle! Vapaa-ajallani ompelen ja teen käsitöitä, tanssin ja vietän perheen keskeistä ... Lue lisää »
Eläköitymisiä ja uusia virkoja
07.09.
Vahvistamme organisaatiotamme uudella laatupäälliköllä.   Raija Tamminen aloitti1.9.2022 Abilitalla Laatupäällikön roolissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu Abilitan toimintaprosessien kuvaaminen ja kehittäminen. Sen lisäksi Raija tulee toimimaan projektipäällikkönä joissakin Unit4 ERP taloushallintojärjestelmän käyttöönottoprojekteissa. ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä