Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitalle lisää projektiresursseja
17.05.
Toimintamme kasvaa ja tarvitsemme jatkuvasti lisää resursseja. Uusin vahvistus joukkoihimme on Johan.   ”Nimeni on Johan Nygård, 53 vuotta, ja aloitin Abilitalla projektipäällikön tehtävissä toukokuussa.   Koulutukseltani olen pedagogian maisteri ... Lue lisää »
Abilita on sosiaalihuollon järjestelmien edelläkävijä ja Kanta-asiantuntija
09.05.
Tässä muutamia syitä sille, miksi Abilita on sosiaalihuollon järjestelmien edelläkävijä ja Kanta-asiantuntija: Meillä on erityisesti sosiaalihuollon tarpeisiin suunniteltu järjestelmä, joka on täysin uusien kansallisten määritysten mukainen. Kaikki Abilitan sosiaalihuollon asiakkaat ... Lue lisää »
Abilita on mukana auttamassa Punaista ristiä ja ukrainalaisia
04.03.
Punainen Risti jakaa Ukrainassa ruokaa, lääkkeitä ja suojaa sitä tarvitseville. Abilita on mukana auttamassa Punaista ristiä, auta sinäkin!https://www.punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto/   Miten voit auttaa?- Voit auttaa lahjoittamalla katastrofirahastoon.- Punainen risti käynnistää myös ... Lue lisää »
Abilita hyväksyttiin DigiFinlandin sosiaalihuollon Kanta-arkistointiprojektiin toimittajaksi
11.02.
Merkittävä osa sosiaalihuollon asiakasasiakirjoista on nykyään järjestelmissä, joissa ei ole omaa rajapintaa valtakunnalliseen Kanta-palveluun. Tästä syystä DigiFinland valmistelee laaja-alaista hanketta, joka edesauttaisi sosiaalihuollon asiakirjojen tuomista Kanta-arkistoon. Hankkeessa on kyse ns. ... Lue lisää »
Hämeenlinnan varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön Päikky-järjestelmä
04.02.
Hämeenlinnan kaupunki kilpailutti 2021 varhaiskasvatuksen asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmän ja valitsi toimittajakseen Abilita Oy:n. Abilita toimittaa Hämeenlinnalle Päikky-järjestelmäkokonaisuuden, joka kattaa varhaiskasvatuksen kaikki prosessit ja yhdistää kaikki varhaiskasvatukseen osallistuvat tahot. Hämeenlinnassa toivotaan, ... Lue lisää »
Abilitalla uusi toimitusjohtaja
21.01.
Andreas Liljedahl, 33, aloitti Abilitan uutena toimitusjohtajana vuoden vaihteessa. Pitkäaikainen toimitusjohtajamme Tommy Sjöholm siirtyy eläkkeelle.   Liljedahl toimi viimeksi Vikingin Linella konsernin henkilöstöpäällikkönä. ”On hienoa päästä luotsaamaan näin nousujohteista ja ... Lue lisää »
Varhaiskasvatus on osa 2020-luvun digitaalista yhteiskuntaa
14.01.
Varhaiskasvatus on varteenotettava vetovoimatekijä, kun lapsiperheet miettivät mille paikkakunnalle muuttaisivat.   - Puhutaan varhaiskasvatuksen työntekijöiden jaksamisesta ja työvoiman saatavuudesta. Yksi isoista kysymyksistä on, miksi työntekijät ovat tulleet alalle? Millaisia töitä ... Lue lisää »
Abilita on saanut Great place to Work® -sertifikaatin.
10.11.
Great Place to Work® -sertifiointi on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.   Abilitan työntekijöistä 80% sanoo yrityksen yhteishengen olevan todella ... Lue lisää »
Abilitan uusin järjestelmäsuunnittelija
13.10.
Nimeni on Ronnie Asplund ja olen 27-vuotias. Aloitin juuri Abilitalla järjestelmäsuunnittelijana.   Minulla on tutkinto tietojenkäsittelystä ja tällä hetkellä jatko-opiskelen maisteriksi. Aiempi työkokemukseni on rakennusalalta kattorakenteiden valmistajana.   Pienten lasten ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä