SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Webinaari - Moomin Language School, leikkisää kielenoppimista päiväkotiin ja kouluun
15.10.

Varhennettu kielenoppiminen tulee kouluihin vuonna 2020, mutta miksipä ei myös päiväkoteihin?

On tutkitusti todettu, että lapsi omaksuu vieraan kielen parhaiten 3-7 vuoden iässä. Silloin lapsilla on herkkyyskausi, jonka aikana uuden tiedon ja kielitaidon omaksuminen ... Lue lisää »

Abilita ja kuntatieto-ohjelman mukainen raportointi
12.10.

Kuntien ja kuntayhtymien tuleva taloustietojen XBRL-muotoinen raportointi aiheuttaa päänvaivaa monelle. Unit4 Business World-järjestelmässä tarvittavat raportointirakenteet ovat helposti luotavissa ja tämän ansiosta XBRL saadaan siinä täysin automaattiseksi. Unit4 Business Worldissa raportointirakenteet ... Lue lisää »

Mitä mitataan ja miten?
10.09.

Kun sotesta päästään, tulee aika, jolloin kuntien selviytymistä perustehtävistään ja rakennemuutoksesta seurataan todella tarkasti kuntatalousohjelman avulla. Kuntia vertailtaessa herää kysymys, antavatko talouden mittarit parhaan kuvan kuntien selviytymisestä. Voitaisiinko vertailuun ja mahdollisesti ... Lue lisää »

Seinäjoen varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön suomi.fi-palvelu
10.09.

Seinäjoen varhaiskasvatuksen hallinnossa on otettu käyttöön suomi.fi -palvelun ensimmäinen vaihe. Huoltajat voivat lähettää hoitohakemukset sähköisesti palvelun kautta, ja kaupunki voi lähettää päätökset sähköisesti huoltajille.

 

Huoltajan tehdessä hoitopaikkahakemuksen, järjestelmä hakee ... Lue lisää »

Daniel aloitti Abilitan Unit4-tiimissä
30.08.

Nimeni on Daniel Södergård ja aloitin elokuussa Abilitan Unit4-tiimissä järjestelmäkonsulttina. Aiemmin toimin Norlic Oy:n IT-vastaavana. Minulla on kokemusta järjestelmätoimituksista sekä yksityisen- ja julkisen puolen talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkehityksestä. 

Parhaillaan tutustun Abilitan järjestelmiin ja uusiin työkavereihini. Toistaiseksi kaikki vaikuttaa ... Lue lisää »

AI ja digitalisaatio kehityksen mahdollistajana
24.05.

Digitalisaatio yrittää ohittaa meidät kaikilla rintamilla. Digitalisaatiossa nähdään valtava potentiaali, eikä se ole mikään huono juttu vaan päinvastoin, paljon voi ja tulee vielä kehittymään yhteiskunnassamme digitalisaation avulla.

 

Aika lakata ... Lue lisää »

Unit4 voitti jälleen "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin
23.04.

Tukholman kaupungin projekti toi Unit4:lle "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin . Voitto tuli jo toisen kerran perätysten ja menestystekijöinä pidettiin mm. parhaita käytäntöjä asiakasratkaisuissa ja huippuosaamista eri puolilla Eurooppaa. ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä