Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita ja Kuntien Hetapalvelut yhteistyössä
15.02.

Abilita solmi yhteistyösopimuksen Kuntien Hetapalvelut Oy:n kanssa heinäkuussa 2020. Yhteistyön myötä HETA hoitaa nyt asiakkaidensa laskujen kierrätyksen Unit4 ERP:iin pohjautuvalla (laskujen kierrätys)järjestelmällä.

Kuntien Hetapalvelut on kuntien ja kaupunkien omistama henkilöstö- ja taloushallintoon keskittynyt ... Lue lisää »

Abilita jatkaa kasvuaan
18.01.

Abilitalla on vuodenvaihteessa aloittanut kolme uutta työntekijää.

 

Mikael Karv

Nimeni on Mikael Karv ja olen 53-vuotias. Aloitin Abilitalla Unit4 ERP integraatio -asiantuntijana. Työskentelen Smedsbyn toimipisteellä.

 

Aiemmin työskentelin ... Lue lisää »

Mitä kuntien tulisi ottaa huomioon, kun tulee tarve uusia järjestelmiä
17.12.

Juttusarjan ensimmäisessä osassa ”Kuntien tulee lisätä IT-palveluiden kilpailutuksia” pohdittiin kuntien digitalisoitumista sekä järjestelmähankintojen haasteita. Totesimme, että kilpailutus on ainoa tapa päästä valitsemaan juuri oman kunnan tarpeisiin sopiva järjestelmäratkaisu. In-house hankinnat sitovat asiakkaan yhteen ainoaan ... Lue lisää »

Älä ole teidän tietoturvanne heikoin lenkki
16.12.

Vastaamon tietomurron myötä tietoturva on noussut ajankohtaiseksi puheenaiheeksi. Tietoturva on entistä tärkeämpää, kun maailma digitalisoituu ja yhä enemmän palveluja siirtyy verkkoon. Tietomurrot eivät kuitenkaan tapahdu vain pilvessä toimiviin palveluihin ja ... Lue lisää »

Essote siirtyy Kanta-arkistoon etulinjassa
05.10.

Kanta on sosiaalihuollon ainoa virallinen sähköinen arkisto, jossa syyskuussa 2020 oli jo yli kuusi miljoonaa asiakirjaa. Näistä yli puolet on Abilitan asiakkaiden tallentamia

 

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote ... Lue lisää »

Kuntien tulee lisätä IT-palveluiden kilpailutuksia
24.09.

Kuntasektori ei ole vielä täysimääräisesti hyödyntänyt digitalisaation mahdollisuuksia. Vanhentuneet ja jäykät tietojärjestelmät ovat yksi digitalisoinnin esteistä.

 

– Kunnissa digitalisointi on aloitettu asiakaspalvelusta, mikä onkin tärkeä toiminto. Kuntalaiset kaipaavat uusia ... Lue lisää »

Osalllistu kaksipäiväiseen globaaliin Unit4 experience 4U -virtuaalitapahtumaan 14-15. lokakuuta
23.09.

Osallistu ja inspiroidu alan johtajien ja Unit4-asiantuntijoiden puheista. Tapahtuma on räätälöity tuomaan sinut ja Unit4-yhteisö yhteen oppimaan, jakamaan ja osallistumaan. Koe yhteys, vaikutus ja todellinen tarkoitus.

Lue lisää tapahtumasta ja ... Lue lisää »

Koko hoitohistoria samassa qMS järjestelmässä
29.06.


Sosiaalihuollon asiakas on usein myös terveydenhuollon potilas. Molempien osapuolten hoitotyöntekijöille olisi hyötyä siitä, että heillä olisi pääsy potilaan kaikkiin hoitotietoihin. Tällä hetkellä tiedot kuitenkaan harvoin löytyvät samasta paikasta. ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä