Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitan asiakastuki muuttuu
21.10.

Abilita uudistaa asiakastukipyyntöjen käsittelyn.

 

Uusi tukipalvelu helpottaa kommunikointia ja kehittää asiakaspalvelua. Asiakkaan pääkäyttäjä voi jatkossa kirjata, luokitella, seurata sekä sulkea tukipyynnön aiempaa helpommin. Ohjelma kerää asiakkaan ja Abilitan välisen ... Lue lisää »

Abilitan Kanta-yhteensopiva terveydenhuollon järjestelmä on läpäissyt alaikäisen puolesta-asioinnin toiminnallisuuden ja toiminto on nyt käytössä kaikilla asiakkaillamme
12.10.

Huoltajan asiointioikeuteen alaikäisen puolesta on tulossa muutos syksyllä 2020. Uudistus edellyttää muutoksia potilastietojärjestelmiin, Kelan Kanta-palveluun sekä terveydenhuollon organisaatioiden kirjaamiskäytäntöihin.

 

Abilitan Kanta-yhteensopiva terveydenhuollon järjestelmä on läpäissyt alaikäisen puolesta-asioinnin toiminnallisuuden yhteistestauksen, ... Lue lisää »

Essote siirtyy Kanta-arkistoon etulinjassa
05.10.

Kanta on sosiaalihuollon ainoa virallinen sähköinen arkisto, jossa syyskuussa 2020 oli jo yli kuusi miljoonaa asiakirjaa. Näistä yli puolet on Abilitan asiakkaiden tallentamia

 

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote ... Lue lisää »

Kuntien tulee lisätä IT-palveluiden kilpailutuksia
24.09.

Kuntasektori ei ole vielä täysimääräisesti hyödyntänyt digitalisaation mahdollisuuksia. Vanhentuneet ja jäykät tietojärjestelmät ovat yksi digitalisoinnin esteistä.

 

– Kunnissa digitalisointi on aloitettu asiakaspalvelusta, mikä onkin tärkeä toiminto. Kuntalaiset kaipaavat uusia ... Lue lisää »

Osalllistu kaksipäiväiseen globaaliin Unit4 experience 4U -virtuaalitapahtumaan 14-15. lokakuuta
23.09.

Osallistu ja inspiroidu alan johtajien ja Unit4-asiantuntijoiden puheista. Tapahtuma on räätälöity tuomaan sinut ja Unit4-yhteisö yhteen oppimaan, jakamaan ja osallistumaan. Koe yhteys, vaikutus ja todellinen tarkoitus.

Lue lisää tapahtumasta ja ... Lue lisää »

Käytännön tietoa ja vinkkejä XBRL-raportointiin - Kuntamarkkinoiden tallenne
15.09.

Tiliöinnistä raportointikokonaisuuksiin - kaikkien kuntayhtymien ja kuntien on ensi vuoden alusta lähtien toimitettava 12 määrämuotoista raportointikokonaisuutta Valtiokonttorin Kuntatalouden tietopalveluun. Oheisella videolla asiantuntijamme Malin Blomqvist antaa käytännön tason tietoa ja vinkkejä, ... Lue lisää »

Harry Backman aloitti Abilitalla Unit4 ERP-konsulttina
20.08.

Nimeni on Harry Backan ja aloitin 17.8.2020 Abilitalla Unit4 ERP-konsulttina. Koulutukseltani olen ekonomi ja aiemmin työskentelin konsulttina BAS-Consultingilla. Viimeisimpiä projektiasiakkaitani ovat olleet mm. Nordea, Digia, Kone ja SOK. Projektit ovat ... Lue lisää »

KST - Ahvenanmaan sosiaalihuollon yhdistäminen
19.08.

Ahvenanmaan kuntien sosiaalihuolto yhdistyy yhdeksi kokonaisuudeksi, joka saa nimeksi KST - Kommunernas socialtjänst. Vanhushuolto tullaan jatkossakin hoitamaan kunnissa.


Abilita tulee yhdistämään kaikkien kuntien tietokannat yhdeksi kokonaisuudeksi. Samanaikaisesti ohjelma päivitetään uusimpaan ... Lue lisää »

Koko hoitohistoria samassa qMS järjestelmässä
29.06.


Sosiaalihuollon asiakas on usein myös terveydenhuollon potilas. Molempien osapuolten hoitotyöntekijöille olisi hyötyä siitä, että heillä olisi pääsy potilaan kaikkiin hoitotietoihin. Tällä hetkellä tiedot kuitenkaan harvoin löytyvät samasta paikasta. ... Lue lisää »

Abilitan asiakkailla uusia Unit4 -projekteja
08.06.

Närpiön kaupungin Unit4 -projekti on alkanut. Taloushallinto-ohjelman käyttöönotto Närpiössä tapahtuu 1.1.2021. Unit4 Palkka- ja HR-ohjelma otetaan käyttöön 2022.

 

Yhteisprojekti Kruunupyyn kunnan ja Kuntayhtymä Kvarnenin kanssa alkoi huhtikuussa 2020. Molemmat ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä