Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita tukee Pelastakaa Lasten työtä jouluna 2022
01.12.
Lahjojen sijaan tuemme tänäkin jouluna Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.     Auta sinäkin!
Päikky helpottaa vastaamaan uusiin lakivaatimuksiin
24.11.
Useamman ministeriön yhdessä työstämä Perhevapaauudistus astui voimaan 1.8.2022 ja varhaiskasvatuksen osalta mainittakoon lapsen oikeus samaan varhaiskasvatuspaikkaan, kun lapsi on poissa enintään 13 viikkoa vanhempainvapaasta johtuen. Ajalta ei peritä varhaiskasvatuksen asiakasmaksua, ... Lue lisää »
Abilitan uusi järjestelmäsuunnittelija
20.10.
Nimeni on Mikael Öst ja olen 35 vuotias. Aloitin lokakuussa Abilitalla järjestelmäsuunnittelijana ja tulen työskentelemään Pietarsaaren konttorilla. Aiemmin olen työskennellyt pienemmässä yrityksessä järjestelmäkehittäjänä (verkkopalveluiden ja sovellusten kehittäminen). Vapaa-ajalla tykkään viettää ... Lue lisää »
Abilita jatkaa Great Place to Work -sertifioituna yrityksenä
19.10.
Abilita saa jatkaa Great Place to Work -sertifioituna yrityksenä vielä ainakin vuoden ajan.   Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work:n, myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust ... Lue lisää »
Abilitan asiakastyytyväisyyskysely
22.09.
Asiakastyytyväisyyskyselymme on päättynyt. Kiitämme kaikkia 130 henkilöä, jotka käyttivät aikaansa vastaamalla kyselyyn. Seuraava vaihe on käydä läpi teidän vastauksia ja palautetta sekä kehittää toimintaamme niiden pohjalta, jotta voimme palvella asiakkaitamme ... Lue lisää »
Eläköitymisiä ja uusia virkoja
07.09.
Vahvistamme organisaatiotamme uudella laatupäälliköllä.   Raija Tamminen aloitti1.9.2022 Abilitalla Laatupäällikön roolissa. Hänen tehtäviinsä kuuluu Abilitan toimintaprosessien kuvaaminen ja kehittäminen. Sen lisäksi Raija tulee toimimaan projektipäällikkönä joissakin Unit4 ERP taloushallintojärjestelmän käyttöönottoprojekteissa. ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä