Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Julkiset virheet lööpeissä
09.08.
Viime aikoina olemme useampaan otteeseen saaneet lukea Helsingin kaupungin palkanmaksuongelmista, jotka eivät ota loppuakseen.   Tietämättä tarkemmin, uskon että ongelman taustalla on useampi syy. Kaikki jäljet näyttävät johtavan sylttytehtaaseen, eli ... Lue lisää »
Abilitalle lisää projektiresursseja
17.05.
Toimintamme kasvaa ja tarvitsemme jatkuvasti lisää resursseja. Uusin vahvistus joukkoihimme on Johan.   ”Nimeni on Johan Nygård, 53 vuotta, ja aloitin Abilitalla projektipäällikön tehtävissä toukokuussa.   Koulutukseltani olen pedagogian maisteri ... Lue lisää »
Abilita on sosiaalihuollon järjestelmien edelläkävijä ja Kanta-asiantuntija
09.05.
Tässä muutamia syitä sille, miksi Abilita on sosiaalihuollon järjestelmien edelläkävijä ja Kanta-asiantuntija: Meillä on erityisesti sosiaalihuollon tarpeisiin suunniteltu järjestelmä, joka on täysin uusien kansallisten määritysten mukainen. Kaikki Abilitan sosiaalihuollon asiakkaat ... Lue lisää »
Abilitan uusin järjestelmäsuunnittelija
13.10.
Nimeni on Ronnie Asplund ja olen 27-vuotias. Aloitin juuri Abilitalla järjestelmäsuunnittelijana.   Minulla on tutkinto tietojenkäsittelystä ja tällä hetkellä jatko-opiskelen maisteriksi. Aiempi työkokemukseni on rakennusalalta kattorakenteiden valmistajana.   Pienten lasten ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä