Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Poikkeustilanteissa kommunikointi on A ja O
31.03.

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Suomessa ei sitten sodan ole ryhdytty näin rajuihin toimenpiteisiin ja tämä koskettaa meitä kaikkia. Kriisitilanteissa kommunikoinnin merkitys korostuu aina. On pystyttävä tehokkaasti tavoittamaan haluamansa kohderyhmät oikealla informaatiolla ... Lue lisää »

Työn murros tuli nyt karmit kaulassa
31.03.

Otsikko on lainattu Paula Erkkilän kirjoituksesta Keskipohjanmaa-lehdessä 24.3.

Yhdyn Erkkilän mielipiteeseen täysin. Riippumatta siitä, mitä mieltä ollaan oltu etätyöstä, niin nyt sekä yritysten että julkisen sektorin henkilöstö joutuu pakostakin etätyöhön. Etätyö ... Lue lisää »

Korona- maksualennukset varhaiskasvatuksessa
25.03.

Näin tilanteet voivat muuttua hetkessä meidän elämässämme ja joudumme uusien asioiden eteen yhtäkkiä.  Hallituksen suositus pitää lapset kotona varhaiskasvatuksen sijaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi, on aiheuttanut kunnille tilanteen, jossa heidän on ... Lue lisää »

Abilitan koronavirus tiedote
17.03.

Suhtaudumme Abilitalla koronavirukseen sen vaatimalla vakavuudella. Seuraamme tiiviisti
tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Pyrimme kaikin tavoin suojelemaan
asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme.


Koko henkilöstö pystyy tehokkaasti työskentelemään kotoa suojatun yhteyden kautta. Abilitalla ... Lue lisää »

Hyvä asiakas, tilaa uutiskirjeemme
20.02.

Jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla palvella teitä ja tiedottaa kaikista uusista versioista sekä ohjelmisto- ja lakimuutoksista, tarvitsemme kaikkien käyttäjien ajantasaiset yhteystiedot. Toivommekin siis, että käytte tilaamassa uutiskirjeemme ja jättämässä yhteystietonne kotisivuillamme kohdassa Asiakastuki – Tilaa uutiskirje.

Abilita kehittää uutta selainpohjaista varhaiskasvatusjärjestelmää
18.02.

Kokkolan kaupunki on aloittanut Abilitan uuden varhaiskasvatusjärjestelmän pilottikäyttön. Järjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2020 aikana.
 
Uusi Päikky Hallinto -järjestelmä on selainpohjainen, eikä siis vaadi mitään asennuksia asiakkaan päässä. Järjestelmä sisältää kaikki vanhan järjestelmän monipuoliset ominaisuudet, mutta käyttöliittymä on nyt modernimpi ja ... Lue lisää »

Abilitan asiakkaille Unit4 Business World järjestelmät käyttöön
29.01.

Abilitan uusi asiakas Tilikunta Oy otti 01.01.2020 Unit4 Business World Taloushallinto-ohjelman käyttöön. Tilikunta Oy on Kaarinan kaupungin, Liedon kunnan, Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan omistama talous- ja henkilöstöhallintoon erikoistunut palvelukeskus. ... Lue lisää »

Abilita, Citrus ja Sp.ARM yhdistävät SOTE-voimansa
15.01.

Abilita Oy, Citrus Solutions Oy sekä Pietarilainen Sparm ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan parempia ja laadukkaampia ratkaisuja SOTE-sektorille.

 

Abilita on kuntasektorin kokenut järjestelmätoimittaja, joka on muiden ratkaisujen ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä