Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita Service Desk loma-aikana
19.04.
Asiakkaidemme tulee varmistaa pääsy Abilita Service Deskiin myös loma-aikana.   Olkaa ajoissa yhteydessä Abilitaan servicedeskin kautta, mikäli teillä on tarve avata uusia käyttäjiä loma-ajaksi.   Turvataksemme hyvän tietosuojan ja korkean laadun ... Lue lisää »
Marit aloitti taloushallinnon konsulttina
17.04.
Nimeni on Marit Pukkila, olen 46 vuotias. Aloitin maaliskuussa työt Abilitalla Unit4 ERP- taloushallinnon konsulttina.   Olen koulutukseltani merkonomi ja työkokemusta minulla on yli 20 vuoden ajalta Abilitan eri ohjelmista. ... Lue lisää »
Anette on uusi taloushallinnon konsulttimme
10.04.
Nimeni on Anette Möuts, 43-vuotias. Aloitin maaliskuussa Unit4 ERP -järjestelmäkonsulttina taloushallintopuolella. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työkokemusta kirjanpidosta useilta eri toimialoilta. Olen työskennellyt myös paljon järjestelmäkehityksen ja prosessien parantamisen parissa, mikä ... Lue lisää »
Tammelasta uusi Päikky -asiakas
25.03.
Tammelan kunta halusi käyttöönsä kokonaisvaltaisen pilvipalveluratkaisun varhaiskasvatuksen toiminnanohjaukseen ja kilpailutti hankinnan vuoden 2023 lopulla. Kilpailutuksen voitti Abilitan Päikky-järjestelmä, joka parhaiten vastasi Tammelan vaatimuksiin. Vaatimuksena oli muun muassa kolme referenssiasiakkuutta vastaavan ... Lue lisää »
Abilitan ratkaisu DVV:n uuden muutosrajapinnan käyttämiseen
22.01.
Digi- ja väestötietovirasto (DVV) tarjoaa vielä vuoden 2024 ajan väestötietojen päivityspalvelua kahdella tavalla. Vanha päivitystiedostoihin perustuva tapa poistuu käytöstä 2024 loppuun mennessä. Uusi tapa on palveluväylän kautta käytettävä DVV:n Muutosrajapinta-palvelu.  ... Lue lisää »
Abilita on jälleen saanut Great Place to Work -sertifikaatin
11.01.
Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Abilita saa virallisesti jatkaa Great Place to Work -sertifioituna yrityksenä!   Sertifiointi on tehty nyt kolmena vuonna peräkkäin ja olemme saavuttaneet joka vuosi parempia tuloksia, ... Lue lisää »
Tietojärjestelmien kilpailuttamisella tukea toiminnan kehittämiseen
20.11.
Julkinen sektori toimii suurten tehostamispaineiden alla, kun toimintaa ja prosesseja tulee jatkuvasti kehittää. Kunnat ovat vuosia kamppailleet budjettien, resurssivajeen ja tehtäviensä kanssa, eikä tilanne ole helpottunut. Osana kehittämistoimenpiteitä moni kunta ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä