SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tukipyynnöt kesän aikana
11.06.

Kesällä Abilitan asiakastuki palvelee normaalisti, mutta emme pysty vastaamaan puheluihin yhtä tehokkaasti, vaan kaikki tukiasiat tulisi lähettää sähköpostitse kyseenomaisen tuotteen tukiosoitteeseen. Ongelmatilanne on hyvä kuvailla kattavasti tukipyyntöön.

 

Asiakastuen yhteystiedot

 

... Lue lisää »
Törmäyskurssilla
29.05.

Sote-uudistus on kuin viimeisen säkeistön kristallisoitunut sanoma Juice Leskisen kappaleesta Bluesia Pieksämäen asemalla: ”Onko kuvittelu totuutta oikeaa? Onko totuus onttoa kuvitelmaa?”

 

Sote-uudistuksen pitäisi olla suunniteltu koko Suomelle ja sen ... Lue lisää »

Abilita vahvistaa varhaiskasvatuksen liiketoimintaa
24.05.

Abilita on ostanut osake-enemmistön Päikky-mobiilijärjestelmää kehittävästä ohjelmistoyhtiö mukavaIT Oy:stä. Varhaiskasvatus on Abilitalle strateginen ja kasvava liiketoimintalue, joka vahvistuu entisestään tämän kaupan myötä, sanoo Abilitan toimitusjohtaja Tommy Sjöholm.

Abilita ja mukavaIT ovat tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan ja ... Lue lisää »

Abilita ja henkilötietojen käsittely
24.05.

Abilita noudattaa JHS 166 Julkisen hallinnon IT-hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JIT 2015) ja kyseisiä sopimusehtoja on juuri täydennetty uudella Erityisehtoja henkilötietojen käsittelystä -liitteellä (Liite 9). 

Jatkossa Abilita käyttää ja noudattaa myös näitä täydennettyjä sopimusehtoja sopimuksissaan asiakkaidensa kanssa. 

... Lue lisää »
AI ja digitalisaatio kehityksen mahdollistajana
24.05.

Digitalisaatio yrittää ohittaa meidät kaikilla rintamilla. Digitalisaatiossa nähdään valtava potentiaali, eikä se ole mikään huono juttu vaan päinvastoin, paljon voi ja tulee vielä kehittymään yhteiskunnassamme digitalisaation avulla.

 

Aika lakata ... Lue lisää »

Viestintä ja vuorovaikutus Ylöjärven kaupungin varhaiskasvatuksessa
24.04.

Huoltajien ja varhaiskasvatuksen henkilöstön välisen viestinnän ja vuorovaikutuksen tärkeys on tunnistettu, mutta mikä on oikea väline minkäkin tyyppiseen viestintään? Tähän kysymykseen on yritetty löytää ratkaisua Ylöjärven varhaiskasvatuksessa.

 

Uusia viestintäkanavia on kokeiltu, ja ... Lue lisää »

Unit4 voitti jälleen "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin
23.04.

Tukholman kaupungin projekti toi Unit4:lle "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin . Voitto tuli jo toisen kerran perätysten ja menestystekijöinä pidettiin mm. parhaita käytäntöjä asiakasratkaisuissa ja huippuosaamista eri puolilla Eurooppaa. ... Lue lisää »

Päiväkotien hoitoaikasovellukset mahdollistavat laadukkaan hoidon
06.04.

Ylen julkaisemassa artikkelissa (27.3.2018) käsiteltiin hoitoaikasovellusten yleistymistä kunnissa. Varhaiskasvatuksen henkilöstön keskittyessä omaan tehtäväänsä lasten kanssa, on avuksi otettu työtä helpottavia sovelluksia.

 

Paperilapuilla rastitettavat tai ylivedettävät nimet on aiemmin ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä