SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita tukee Pelastakaa Lapset Ry:tä
23.11.
Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

 

... Lue lisää »
TULOREKISTERI – KÄRKIHANKKEEN TULIKASTE
06.11.

Tulorekisteri tulee olemaan massiivinen tietovarasto maksetuista palkoista ja myöhemmin myös eläkkeistä ja etuuksista. Tietoja tulevat käyttämään aluksi mm. Verohallinto, KELA ja työeläkelaitokset ja myöhemmin esim. työttömyyskassat ja vahinkovakuuttajat. Tietojen keskittäminen ... Lue lisää »

Abilita ja Promentor yhdessä tukemaan varhaista kieltenopetusta Suomessa
02.11.

Kaikissa Suomen peruskouluissa aloitetaan toisen tai vieraan kielen opetus viimeistään ensimmäisen kouluvuoden kevätlukukaudella 1.1.2020 lähtien. Tähän tarpeeseen vastaa järjestelmätoimittaja Abilita Oy:n ja kielipalveluyritys Promentor Solutions Oy:n yhteistyö, jossa toimitetaan Moomin ... Lue lisää »

Abilita ja kuntatieto-ohjelman mukainen raportointi
12.10.

Kuntien ja kuntayhtymien tuleva taloustietojen XBRL-muotoinen raportointi aiheuttaa päänvaivaa monelle. Unit4 Business World-järjestelmässä tarvittavat raportointirakenteet ovat helposti luotavissa ja tämän ansiosta XBRL saadaan siinä täysin automaattiseksi. Unit4 Business Worldissa raportointirakenteet ... Lue lisää »

Unit4 voitti jälleen "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin
23.04.

Tukholman kaupungin projekti toi Unit4:lle "Vuoden julkisen sektorin järjestelmäratkaisu"-tittelin . Voitto tuli jo toisen kerran perätysten ja menestystekijöinä pidettiin mm. parhaita käytäntöjä asiakasratkaisuissa ja huippuosaamista eri puolilla Eurooppaa. ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä