Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ann-Helene siirtyy eläkkeelle oltuaan Abilitan palveluksessa yli 23 vuotta
19.11.
Maanantai 30. marraskuuta tulee olemaan Ann-Helene Häggblomin viimeinen työpäivä, kun hän siirtyy ansaitulle eläkkeelle. Ann-Helene aloitti Abilitalla yli 23 vuotta sitten, kun yritys toimi vielä nimellä Open Sofware Solutions, ja ... Lue lisää »
Abilita on saanut Great place to Work® -sertifikaatin.
10.11.
Great Place to Work® -sertifiointi on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.   Abilitan työntekijöistä 80% sanoo yrityksen yhteishengen olevan todella ... Lue lisää »
Yhteistyökumppanimme Hallintoakatemian VaKa-koulutukset 2021
21.10.
Yhteistyökumppanimme Hallintoakatemia järjesteää kolme varhaiskasvatuksen webinaaria vielä tämän vuoden puolella.                     Käy tutustumassa koulutuksiin sekä heidän muuhun kurssitarjontaan ja ilmoittaudu ... Lue lisää »
Abilitan uusin järjestelmäsuunnittelija
13.10.
Nimeni on Ronnie Asplund ja olen 27-vuotias. Aloitin juuri Abilitalla järjestelmäsuunnittelijana.   Minulla on tutkinto tietojenkäsittelystä ja tällä hetkellä jatko-opiskelen maisteriksi. Aiempi työkokemukseni on rakennusalalta kattorakenteiden valmistajana.   Pienten lasten ... Lue lisää »
Abilitan hallintoon lisää käsipareja
28.09.
Olen Christel Ehnvall ja aloitin syyskuussa Abilitalla hallinnollisissa tehtävissä. Työhöni kuuluvat mm. kirjanpito, laskutus ja palkanmaksu.   Minulla on noin 20 vuoden työkokemus konttorityöstä. Vapaa-ajalla minut löytää tällä hetkellä pääasiassa ... Lue lisää »
Onnistunut ulkoistus alkaa tarpeista ja tavoitteista
03.08.
Palvelukeskus on olennaisessa roolissa, kun kunnan talous- ja henkilöstöhallintoa ulkoistetaan. - Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon, kun eri vaihtoehtoja lähdetään kartoittamaan? Kuinka tarkkaan on analysoitu millaisia palveluja tarvitaan, millainen palvelukokoonpano ... Lue lisää »
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä