SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitan asiakkaat ovat yhä Kanta-palvelun käyttäjien huipulla
17.09.

Abilita osallistui Kansa-projektin stategiakokoukseen 3.9.2019 ja sai kuulla THL:n ja Kelan edistymisraporteista sekä ottaa osaa Kanta-projektin ja muiden kansallisten kehitysprojektien tulevaisuuden strategioiden suunnitteluun. Kokouksessa kävi ilmi, että sosiaalisektorin Kanta-palveluiden käyttö ... Lue lisää »

Abilita -Rajapinta kansalliseen tulorekisteriin
12.09.

Abilita Päivähoito ja Sosiaalihuolto-tietojärjestelmiin toteutetaan  tekninen rajapinta kansalliseen tulorekisteriin tulotietojen hakua varten.

Abilita tietojärjestelmissä tulojen haku liitetään Tuloselvitys-toimintoon. Käyttäjä, jolla on oikeus tuloselvityksen tekoon järjestelmässä, voi hakea tietoja kansallisesta tulorekisteristä. ... Lue lisää »

Abilitan uutena UBW- projektipäällikkönä aloittaa Jonny Wallsten
14.08.

Olen Jonny Wallsten, 52 vuotta, ja aloitin Abilitalla UBW-projektipäällikkönä.

 

Viimeiset 8 vuotta olen työskennellyt Pietarsaaren kaupungilla kamreerina ja talouspäällikkönä. Sitä ennen toimin tarkastuspäällikkönä (sisäinen tarkastus) UPM-Kymmenellä työskennellen maailmanlaajuisesti. Minulla ... Lue lisää »

Abilitan Unit4 BW tiimi kasvaa
14.08.

Olen Niina Ruissaari ja olen 12.8.2019 aloittanut Unit4 HR järjestelmäasiantuntijana. Koulutukseltani olen merkonomi ja IT-Tradenomi. Aikaisemmin olen työskennellyt 5 vuotta sosiaali- ja terveysvirastossa it-tukihenkilönä Uudenkaarlepyyn puolella.

 

Perheeseeni kuuluu mies ... Lue lisää »

Abilitan uusi IT-teknikko
14.08.

Nimeni on Mikael Vikström ja olen Abilitan uusi IT-teknikko. Toimenkuvaani kuuluu mm. asiakkaiden järjestelmäylläpito sekä sisäisten It-asioiden hoito. Aiemmin huolsin tietokoneita ja puhelimia Pietarsaaren iGlobalilla.

 

Vapaa-ajalla olen mielelläni ulkona ... Lue lisää »

Abilitan käyttäjäpäivät 2019 - alustava ohjelma
17.06.

Abilitan käyttäjäpäivät pidetään tänä vuonna marraskuussa.

 

Ruotsinkielinen päivä järjestetään Vaasassa Sokos Hotel Royalissa keskiviikkona 6.11.2019. Ohjelmaa on luvassa kaikilta sektoreilta. Tarkemman ohjelmasisällön löydät TÄÄLTÄ.

 

Suomenkielinen asiakaspäivä pidetään Tampereella ... Lue lisää »

Abilita osallistuu 2019
22.03.
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä