Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Maksuttomat webinaarit - Esittelyssä Suomen modernein varhaiskasvatuksen johtamisen kokonaisuus?
14.05.

Minkälaisia työkaluja varhaiskasvatus tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa? Tai oletko miettinyt millaisia työkaluja varhaiskasvatuksen arjessa muualla käytetään? Abilita järjestää toukokuussa viisi maksutonta webinaaria liittyen varhaiskasvatuksen työkaluihin ja ajankohtaisuuksiin.

 

Ilmoittaudu mukaan yhteen ... Lue lisää »

Abilitan asiantuntija puhumassa kuntien uudistuvasta talousraportoinnista - katso webinaari (ruotsiksi)
24.04.

Kuntien ja kuntayhtymien talousraportointi uudistuu vuonna 2021. Uudistuksen myötä raportointitapahtuu Tilastokeskuksen sijaan Valtiokonttorille. Raportointi on tarkoitus toteuttaa automatisoidusti. Automaattista talousraportointia käsittelevä webinaari on järjestetty yhdessä valtiovarainministeirön, Tilastokeskuksen ja Suomen Kuntaliiton ... Lue lisää »

Kemi on mukana Kanta-käyttöönoton 7:ssä aallossa
23.04.

Kemi on Abilitan asiakkaista seuraava, joka ottaa käyttöön Kanta-palvelut. Käyttöönoton yhteydessä Kemin sosiaalihuollon järjestelmä siirretään Abilitan pilvipalveluun. Näin ollen Kemi on Abilitan ensimmäinen asiakas, joka käyttää Kantaliittymää Abilitan pilvipalvelusta. Projekti ... Lue lisää »

Poikkeustilanteissa kommunikointi on A ja O
31.03.

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Suomessa ei sitten sodan ole ryhdytty näin rajuihin toimenpiteisiin ja tämä koskettaa meitä kaikkia. Kriisitilanteissa kommunikoinnin merkitys korostuu aina. On pystyttävä tehokkaasti tavoittamaan haluamansa kohderyhmät oikealla informaatiolla ... Lue lisää »

Työn murros tuli nyt karmit kaulassa
31.03.

Otsikko on lainattu Paula Erkkilän kirjoituksesta Keskipohjanmaa-lehdessä 24.3.

Yhdyn Erkkilän mielipiteeseen täysin. Riippumatta siitä, mitä mieltä ollaan oltu etätyöstä, niin nyt sekä yritysten että julkisen sektorin henkilöstö joutuu pakostakin etätyöhön. Etätyö ... Lue lisää »

Hyvä asiakas, tilaa uutiskirjeemme
20.02.

Jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla palvella teitä ja tiedottaa kaikista uusista versioista sekä ohjelmisto- ja lakimuutoksista, tarvitsemme kaikkien käyttäjien ajantasaiset yhteystiedot. Toivommekin siis, että käytte tilaamassa uutiskirjeemme ja jättämässä yhteystietonne kotisivuillamme kohdassa Asiakastuki – Tilaa uutiskirje.

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä