Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Onnistunut ulkoistus alkaa tarpeista ja tavoitteista
03.08.

Palvelukeskus on olennaisessa roolissa, kun kunnan talous- ja henkilöstöhallintoa ulkoistetaan.

- Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon, kun eri vaihtoehtoja lähdetään kartoittamaan? Kuinka tarkkaan on analysoitu millaisia palveluja tarvitaan, millainen palvelukokoonpano ... Lue lisää »

Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen
15.06.

Magic Cloud tarjoaa Abilitan edustamalle Unit4 ERP-järjestelmälle skaalautuvan pilvipalvelualustan, jossa Magic Cloud vastaa pilviympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä. Ympäristö ja palvelu on suunniteltu yhdessä Abilitan kanssa ja se on toteutettu vastaamaan ... Lue lisää »

Kokkolan kaupungilla on Päikky Hallinto täydessä käytössä
08.06.

Kokkolan kaupunki teki päätöksen laajentaa Päikky järjestelmän käytön päiväkotien mobiilisovelluksen lisäksi myös varhaiskasvatuksen hallintoon. Kokkolassa on ollut käytössä Päikky Päiväkoti koko varhaiskasvatuksessa ja usean vuoden ajan. Vanhan hallintojärjestelmän vaihtosuunnitelma ja ... Lue lisää »

Abilita teki vahvan tuloksen 2020
12.04.

Abilitan tulos oli koronasta huolimatta kaikkien aikojen paras vuonna 2020. Myynti oli 5,8 miljoonaa, mikä on yli 20% parempi kuin viime vuonna. Tulos nousi sitäkin enemmän ja oli hieman yli ... Lue lisää »

Essote siirtyy Kanta-arkistoon etulinjassa
05.10.

Kanta on sosiaalihuollon ainoa virallinen sähköinen arkisto, jossa syyskuussa 2020 oli jo yli kuusi miljoonaa asiakirjaa. Näistä yli puolet on Abilitan asiakkaiden tallentamia

 

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote ... Lue lisää »

Osalllistu kaksipäiväiseen globaaliin Unit4 experience 4U -virtuaalitapahtumaan 14-15. lokakuuta
23.09.

Osallistu ja inspiroidu alan johtajien ja Unit4-asiantuntijoiden puheista. Tapahtuma on räätälöity tuomaan sinut ja Unit4-yhteisö yhteen oppimaan, jakamaan ja osallistumaan. Koe yhteys, vaikutus ja todellinen tarkoitus.

Lue lisää tapahtumasta ja ... Lue lisää »

Koko hoitohistoria samassa qMS järjestelmässä
29.06.


Sosiaalihuollon asiakas on usein myös terveydenhuollon potilas. Molempien osapuolten hoitotyöntekijöille olisi hyötyä siitä, että heillä olisi pääsy potilaan kaikkiin hoitotietoihin. Tällä hetkellä tiedot kuitenkaan harvoin löytyvät samasta paikasta. ... Lue lisää »

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä