SV FI

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Lue asiakaskertomukset kokonaisuudessaan oheisten linkkien takaa.

 

Case Ylöjärvi

”Varhaiskasvatuksen henkilöstö on todennut, että viestinnän ja vuorovaikutuksen keskittäminen sähköiseen järjestelmään lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä ja työntekijöiden työtyytyväisyyttä. Tarkasteltaessa asiaa talouden näkökulmasta, voidaan todeta, että sähköisellä järjestelmällä on mahdollista saada aikaan myös suoria ja välillisiä kustannussäästöjä vapauttamalla työntekijöiden ja hallinnon resursseja.

 

Ennen tiedotteet ja kyselyt hoidettiin lasten kanssa kotiin lähetetyillä paperitulosteilla jännittyneinä sai odottaa, päätyivätkö tiedotteet koskaan kotiin asti huoltajille ja olikohan niitä edes luettu.

 

Nyt voimme olla varmoja, että tiedotteet ja kyselyt tavoittavat huoltajat ja niihin voi jopa palata, kun aihe on omalle perheelle ajankohtainen. Kuinka helppoa onkaan sähköisestä järjestelmästä katsoa, ketkä lapsista ovat viestit lukeneet.”

 

Varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, Ylöjärven kaupunki

 

Case Kokkola

Kokkolan kaupunki valitsi ensimmäisenä kuntana Suomessa tulevaisuuden toiminnanohjaus-järjestelmäkseen Abilitan tarjoaman Unit4 Business Worldin. Järjestelmävaihdoksen tavoitteena oli saada kustannussäästöjä ja kehittää kaupungin omista lähtökohdista rakennettu selkeä kunnallinen ratkaisu, joka joustaa muutostilanteissa.

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä