Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Lue asiakaskertomukset kokonaisuudessaan oheisten linkkien takaa.

 

Case Hämeenlinna - Hämeenlinna hankki Päikyn tukemaan varhaiskasvatusta

"Abilita oli ainoa, jonka järjestelmästä löytyivät kaikki tarjouspyynnön vaatimusmäärittelyn elementit. Lisäksi Päikky on muokattavissa meidän tarpeisiimme. Meillä on kova vaatimustaso tietojärjestelmille. "

 

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialan palveluohjausyksikön päällikkö Janne Orkola, Hämeenlinnan kaupunki

 

Case Kokkola - Päikky Hallinto automatisoi ja ohjaa varhaiskasvatuksen tekemistä

"Sanotaanko vaikka niin, että olemme siirtyneet 1980-luvulta 2000-luvulle. Emme olleet itse edes osanneet ajatella kaikkia niitä asioita, mitä järjestelmästä voitaisiin saada."

 

Varhaiskasvatuspalvelujen toimistotiimin tiimivastaava Marja-Leena Sundström, Kokkolan kaupunki

 

Case Rauma - Unit4 ERP:n käyttöönotto vakioi Rauman kaupungin prosesseja

”Unit4 ERP:n selkeä lisäarvo on se, että se tukee meidän tulevia toimintamalleja ja vakioituja prosesseja. Rauma ei lähtenyt hakemaan vanhoihin toimintamalleihin uutta järjestelmää. Kun tieto liikkuu integroituna järjestelmän sisällä, riittää että se tallennetaan vain kerran. Tämä parantaa käytettävyyttä ja helpottaa ylläpitoa. "

 

Rauman kaupunki

 

Case Kokkola - Kokkolan kaupunki on tyytyväinen järjestelmävalintaansa

”Joudun työssäni täsmäyttelemään ja tarkistamaan asioita hirveästi. Unit4 ERP:llä se on käytännössä todella yksinkertaista. Virheiden hakeminen ja esimerkiksi tilastoille tilastointitietojen antaminen on yksinkertaista ja helppoa. Abilitalla on henkilöitä, jotka osaavat tämän kirjanpidon. He ymmärtävät ja meidän on hyvin helppo keskustella heidän kanssaan. Olemme olleet tyytyväisiä kyllä kaikilla osa-alueilla."

 

Kirjanpitopäällikkö Anne Witting, Kokkolan kaupunki

 

Case Ylöjärvi - Päikky tuo mukanaan säästöjä

”Aikaisemmin toimimme enemmän paperilla kulkevan tiedon ja huoltajien kanssa käytävän vuorovaikutuksen varassa. Nyt tieto on järjestelmissä ja pystymme suunnittelemaan paremmin. Digitalisaatio tuo mukanaan meille kustannussäästöjä."

 

Varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, Ylöjärven kaupunki

 

Case Lempäälä - Päikky sujuvoittaa varhaiskasvatuksen viestintää

”Erityisesti nyt korona-aikana nopea viestintä, tarkat hoitoaikavaraukset ja ajan tasalla oleva työvuorosuunnittelu korostuvat. Ajantasaisella tiedolla voidaan varmistaa, että kasvattaja–lapsimäärät ovat päivän aikaan optimaaliset. Päikky on meidän virallinen viestintäkanavamme ja perhe löytää kaikki viestit samasta paikasta."

 

Varhaiskasvatuksen suunnittelija Jenni Ojala, Lempäälän kunta

 

Case Ylöjärvi - Päikky varhaiskasvatuksessa

”Varhaiskasvatuksen henkilöstö on todennut, että viestinnän ja vuorovaikutuksen keskittäminen sähköiseen järjestelmään lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä ja työntekijöiden työtyytyväisyyttä. Tarkasteltaessa asiaa talouden näkökulmasta, voidaan todeta, että sähköisellä järjestelmällä on mahdollista saada aikaan myös suoria ja välillisiä kustannussäästöjä vapauttamalla työntekijöiden ja hallinnon resursseja."

 

Varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, Ylöjärven kaupunki

 

Case Kokkola - Unit4 Taloushallinto

Kokkolan kaupunki valitsi ensimmäisenä kuntana Suomessa tulevaisuuden toiminnanohjaus-järjestelmäkseen Abilitan tarjoaman Unit4 Business Worldin. Järjestelmävaihdoksen tavoitteena oli saada kustannussäästöjä ja kehittää kaupungin omista lähtökohdista rakennettu selkeä kunnallinen ratkaisu, joka joustaa muutostilanteissa.

 

Case Motiva - Unit4 Taloushallinto

”Talousihmisenä iloitsen uuden järjestelmän tuomista hyödyistä varmaan kaikkein eniten. Unit4:n myötä otimme kirjanpidon itsellemme haltuun, emmekä tarvitse ulkoista tilitoimistoa avuksemme. Saamme liiketoiminnastamme koko ajan ajantasaista tulostietoa. Lisäksi meillä on ”kätemme ja sormemme pulssilla” ihan eri tavalla kuin ennen."

 

Minna Malkki, talousjohtaja, Motiva

 

Case Pirkkala - Infonäytöt lasten läsnäolokirjauksessa

Vanhemmat omaksuivat nopeasti uuden kirjaustavan. Se on helppoa ja nopeaa. Myös henkilökunta laittaa sisältöä ja viestejä vanhemmille infonäytön avulla.

 

Nonna Vallikari, Pereen päiväkodin johtaja

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä