Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Itseohjautuva ERP

Ratkaisut » Kuntien ERP » Itseohjautuva ERP

Self driving ERP

Elämme parhaillaan digitaalisen vallankumouksen aikakautta. Liiketoimintamallit muuttuvat, asiakasvaatimukset kasvavat ja kilpailuolosuhteet mullistuvat. Palveluliiketoimintaan keskittyvät organisaatiot tarvitsevat ERP-ratkaisun, joka on alusta alkaen rakennettu kasvamaan ja muuttumaan yrityksen mukana. Ihmiset ohjaavat näitä organisaatioita kasvuun – eivät koneet tai tuotannolliset prosessit. Unit4 ERP -toiminnanohjausjärjestelmä on rakennettu alusta asti palvelemaan käyttäjäänsä. Se auttaa palvelualan yrityksiä voittamaan liiketoiminnalliset haasteet ja keskittymään uusiin mahdollisuuksiin.

 

Unit4:n “itseohjautuva” ERP tarjoaa täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen.

Uusimmat piirteet ohjelmiston sisällä, kuten toimintatapojen tunnistaminen ja ennakoiva analytiikka, auttavat tehostamaan toimintoja, automatisoimaan työtehtäviä, ehdottamaan uusia toimintoja ja tuottamaan sisällön mukaan ohjautuvaa näkymää. 

Unit4 ERP -ratkaisun avulla työntekijät vapautuvat manuaalisista, usein tylsäksi koetuista tehtävistä, kuten päivittäisestä datan syötöstä eri järjestelmiin. Työntekijät voivat keskittyä omaan ydinosaamisalueeseensa ja luoda uusia innovaatioita entistä nopeammin. 

 

Henkilökohtainen käyttökokemus – Selkeä käyttöliittymä tuo kaiken tarvitun tiedon kaikkiin laitteisiin. Vuorovaikutus käyttäjän ja ohjelmiston välillä on vaivatonta.

 

Laajat toiminnallisuudet – Toimialakohtaiset toiminnallisuudet mahdollistavat saumattomat end-to-end -prosessit, jotka on räätälöity yrityskohtaisesti.

 

Sisällönmukainen ohjautuvuus – Itseohjautuva ERP-ratkaisumme ja huippuluokan ennustava teknologiamme helpottaa päätöksentekoa, tehostaa prosesseja ja parantaa yhteistyötä. Ohjelmistomme tarjoaa juuri sitä tietoa, mitä yritykset tarvitsevat.

 

Joustava perusta – Fiksumpi tiedontallennusmalli kopioi yrityksen liiketoimintamallin riippumatta siitä, miten kompleksinen tai yksinkertainen se on. Ohjelmisto ohjaa liiketoimintaprosesseja kohti tehokkaampia ja joustavampia sääntöjä, raportointia ja analytiikkaa.

 

 

 

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä