Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Pirkkalan Pereen päiväkodissa siirryttiin lasten läsnäolojen uudenlaiseen kirjaamiseen

Asiakkaitamme » > Pirkkalan Pereen päiväkodissa siirryttiin lasten läsnäolojen uudenlaiseen kirjaamiseen

Pirkkalan kunta on jo vuodesta 2014 käyttänyt Päikky-sovellusta lasten läsnäolokirjauksiin sekä viestintään kodin ja päivähoidon välillä. Aikaisemmin vanhemmat kirjasivat lapsensa saapuneiksi tai lähteneiksi tuomalla nfc-tunnisteen päiväkotiryhmän puhelimen läheisyyteen, jolloin kirjaus tapahtui sovelluksessa automaattisesti, mutta nykyään kirjaaminen hoituu eteiseen sijoitetun infonäytön avulla.

 

Tamperelainen iDiD-infonäyttötoimittaja on tehnyt jo muutaman vuoden ajan yhteistyötä Abilitan kanssa liittyen Päikky-ratkaisuun. Yhteistyössä on kehitetty kokonaan uudenlainen mahdollisuus toteuttaa lasten läsnäolokirjaukset eteisiin sijoitettavien infonäyttöjen avulla. Pereen päiväkodin johtajan Nonna Vallinkarin mielestä uudistus oli tervetullut. ”Vanhemmat omaksuivat nopeasti uuden kirjaustavan. Se on helppoa ja nopeaa. Myös henkilökunta laittaa sisältöä ja viestejä vanhemmille infonäytön avulla.”

 

iDiD-infonäyttötoimittajan ratkaisu edustaa markkinoiden huippua. Läsnäolokirjausten lisäksi näytöt toimivat myös informatiivisten viestien välittäjinä. Ajastettujen ominaisuuksien ansiosta aamulla vanhemmat saavat hoitopäivään liittyvää tietoa ja iltapäivällä tiedotteita tulevia päiviä varten.

Infonäyttökirjaus on erittäin suosittu ja toivottu uutuus perinteisen puhelimella tapahtuvan kirjaamisen rinnalle. Toimintavarmuus kasvaa, kun ei olla mobiiliverkon varassa.

 

 

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä