Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Hae meille töihin

Tietoa meistä » Hae meille töihin

 

Tule meille töihin, niin sinulla ei koskaan ole tylsää!

Abilita on paikallinen ohjelmistoyritys, jonka intohimona on tukea julkisen sektorin byrokratian hallintaa arkea helpottavilla tietojärjestelmäratkaisuilla. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme palveluja ja osaamista. Olemme alueen suurimpia ICT-alan yrityksiä ja työllistämme 50 ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa ja toinen toimipisteemme on Tampereella.

 

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä, niin kokeneita osaajia kuin vasta valmistuneitakin. Meidän kanssa sinulla ei koskaan ole tylsää! Abilitalla työ on vaihtelevaa, harvoin päivät ovat toistensa kaltaisia. Työskentelemme tiimeissä, mutta myös itsenäisesti. Me Abilitalla annamme arvoa itsenäiselle työnteolle, rakentaville ajatuksille ja terveelle uteliaisuudelle.

 

Täällä työskentelevät ihmiset ovat yhtä kuin Abilita. Meille on tärkeää, että viihdyt ja tunnet olosi turvalliseksi työssäsi sekä löydät tasapainon työn ja vapaa-ajan välille. Välitämme työntekijöidemme terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

Tutustu työtehtäviin, joihin haemme uusia osaajia tai lähetä avoin hakemus tuleviin tehtäviin. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro meille työkokemuksestasi sekä ajatuksesi tulevaisuuden työkentästä.

 

Avoimet työpaikat:

Voit jättää avoimen hakemuksen.

 

Odotamme hakijalta:

  • Tavoitteellista työskentelyotetta ja kykyä saattaa tehtävät loppuun myös itsenäisesti
  • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä palveluasennetta
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Halua kehittyä monipuolisissa työtehtävissä
  • Matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä
  • Pärjäät suullisesti ja kirjallisesti sekä ruotsiksi että suomeksi

Tarjoamme sinulle mm. terveysvakuutuksen, lounasedun, liukuvan työajan, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä tietenkin tiimin tuen.Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

 

Lisätietoja antaa: TJ Tommy Sjöholm, tommy.sjoholm@abilita.fi , 010 289 4440

 

 

 

*
*
*
Ensisijaisesti hakemani työtehtävä: *

*
   

Pakolliset kentät * 
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä