Suomeksi På Svenska

EtusivuKuntien ERP » Unit4:n kehityslinjauksia

Unit4:n kehityslinjauksia

In Business for People

In business for people tarkoittaa sitä, että UNIT4 kehittää tietojärjestelmäratkaisuja käyttäjille, eikä vain eri prosessien hallintaan. Järjestelmät suunnitellaan ja tehdään organisaatioille, joissa ihminen on keskiössä. 

 

UNIT4 pyrkii automatisoimaan järjestelmät mahdollisimman pitkälle. Järjestelmiin tuodaan myös tekoälyä, kykyä oppia käyttäjiltään sekä innovatiivisia rajapintoja, jotka mahdollistavat järjestelmän käytön esimerkiksi Yammerin tai Facebookin kautta.

 

Cloud your Way

Pilvipalvelut ovat voimakkaassa kasvussa. Pilvipalveluita ei pidetä enää tietoturvariskinä, vaan päinvastoin niitä on alettu pitää ainoina turvallisina ratkaisuina. 

 

UNIT4 on kehittänyt pilvipalveluaan voimakkaasti viime vuosina. Unit4 Business World ERP-järjestelmä toimii nyt kokonaan pilviratkaisuna. Pilvipalveluissa UNIT4 tekee yhteistyötä Microsoftin kanssa ja pilviratkaisuissa käytetään Microsoft Azure alustaa. Käyttökeskuksia on Saksassa, Hollannissa, Irlannissa ja Ruiotsissa. Suomessa tarjoamme pilviratkaisuja UNIT4:n käyttökeskuksesta Tukholmasta.

 

Cloud your Way-konsepti auttaa organisaatioita siirtymään pilveen vaivattomasti ja sopivalla aikataululla.

 

Self Driving ERP

UNIT4 on yhteistyössä Microsoftin kanssa julkaissut Self Driving ERP kehityslinjan. Tarkoitus on automatisoida ja tuoda älyä järjestelmiin. Automatisoinnilla pyritään vähentämään päällekkäisyyksiä ja käyttäjien työtä ─ kun tietokone olettaa ja ehdottaa oikeita asioita, säästetään työaikaa. Tekoälyn käyttäminen järjestelmissä tarkoittaa, että ne oppivat käyttäjiltään. Koska työrutiinit toistuvat usein samanlaisina, prosessin vaatiman päätöksenteon mallin siirtäminen tekoälylle on mahdollista.

 

Pienenevät resurssimäärät vaativat toiminnan tehostamista sekä yksityisellä että eteenkin julkisella sektorilla. Siinä onnistutaan ainoastaan, kun prosesseja kyetään automatisoimaan ja järjestelmään saadaan mukaan ripaus tekoälyä. Self driving ERP vapauttaa käyttäjiä tärkeämpiin tehtäviin, sillä ihmistä voidaan käyttää muuhunkin, kuin vain tietojen syöttämiseen.

 

 

 

 

 

 

 

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab