SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pohjanmaalla ollaan Kanta-aktiivisia


19.03.

Abilita on ollut aktiivisesti mukana rakentamassa Kanta-palveluihin kuuluvien sosiaalihuollon asiakasasiakirjojen arkistointiratkaisua. Kaksi yhdeksästä Kanta-palvelua käyttävästä organisaatiosta on Abilitan asiakkaita. Vaasan ja Pietarsaaren jälkeen muut Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueen kaupungit ja kunnat ovat ilmaisseet halunsa päästä Abilitan tarjoaman palvelun käyttäjiksi.

 

Abilitan ratkaisussa myös vanhojen tietojen siirto on mahdollista ja molemmat käyttöönotot ovat sujuneet ongelmitta, mikä on varmasti lisännyt naapurikuntien valmiutta Kanta-arkistointiliittymän käyttöönottoon. Onnistuneet käyttöönotot ovat tuoneet Abilitalle myös THL:n myöntämän A-luokan järjestelmätoimittajan luokituksen.

 

Abilitan ja Pietarsaaren alueen käyttöönottoprojektin päätöskokouksessa kuultiin mm. seuraavanlaisia kommentteja: ”Ohjelma toimii hyvin”, ”Abilita reagoi nopeasti, välillä melkein liiankin nopeasti.” sekä ”Abilita on hyvä yhteistyökumppani.” Menestyksekkään projektin salaisuus on asiantuntevan järjestelmätoimittajan lisäksi myös asiakkaan osaava ja sitoutunut projektiryhmä.

 

Pohjanmaan kunnat ja kaupungit ovat siis kansallisissa etujoukoissa, kun puhutaan modernin IT-teknologian käyttöönotosta.

 

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä