Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Marit har börjat jobba som Unit4 ERP ekonomikonsult
17.04.
Mitt namn är Marit Pukkila och jag är 46 år. I mars började jag arbeta på Abilita som Unit4 ERP ekonomikonsult.   I grunden är jag merkonom och har över ... Läs mer »
Anette är vår nya Unit4 ERP -konsult
10.04.
Mitt namn är Anette Möuts, 43 år. Jag har nyligen börjat jobba som Unit4 ERP -konsult inom ekonomiförvaltningen. Jag har en examen som ekonomiemagister och arbetserfarenhet inom redovisning från flera ... Läs mer »
Tammela har blivit ny Päikky -kund
27.03.
Tammela kommun ville ta ibruk en heltäckande molnbaserad lösning för sin verksamhetsstyrning av småbarnspedagogik. De konkurrensutsatte upphandlingen i slutet av år 2023. Abilitas Päikky-system motsvarade bäst Tammelas krav och Abilita ... Läs mer »
Abilitas lösning för att använda DVV:s nya ändringsgränssnitt
26.01.
Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata (DVV) erbjuder ännu under år 2024 uppdateringstjänst av befolkningsregisteruppgifter på två olika sätt. Det gamla sättet som baserar sig på uppdateringstjänsten tas ur bruk i ... Läs mer »
Abilita har igen erhållit certifieringen ‘Great Place to Work
11.01.
Vi är glada att kunna meddela Abilita ännu en gång officiellt har erhållit certifieringen ‘Great Place to Work!   Detta är tredje året på rad som certifieringen utförs och vi ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä