Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilitas 35. användardag
23.05.
Abilitas användardag hölls den 16.5 i Tammerfors på Finlayson meetings. En hel del kunder från ekonomi- och personalsektorn samt från småbarnspedagogiken deltog.   Under dagen hade Unit4 -sektorn valt att ... Läs mer »
Abilitas aktivitetskväll
22.05.
Abilita ordnade nyligen en aktivitetskväll för sina anställda, fylld med roliga och avslappnade aktiviteter. Kvällen erbjöd endera minigolf, bowl eller en vandring som gav alla en chans att njuta av ... Läs mer »
Abilita Service Desk under semesterperioden
19.04.
Kom ihåg att säkerställa att någon i Er personal har åtkomst till Abilitas Service Desk även under semesterperioden.   Kontakta Abilita i god tid, via servicedesken, om nya användare behöver ... Läs mer »
Marit har börjat jobba som Unit4 ERP ekonomikonsult
17.04.
Mitt namn är Marit Pukkila och jag är 46 år. I mars började jag arbeta på Abilita som Unit4 ERP ekonomikonsult.   I grunden är jag merkonom och har över ... Läs mer »
Anette är vår nya Unit4 ERP -konsult
10.04.
Mitt namn är Anette Möuts, 43 år. Jag har nyligen börjat jobba som Unit4 ERP -konsult inom ekonomiförvaltningen. Jag har en examen som ekonomiemagister och arbetserfarenhet inom redovisning från flera ... Läs mer »
Tammela har blivit ny Päikky -kund
27.03.
Tammela kommun ville ta ibruk en heltäckande molnbaserad lösning för sin verksamhetsstyrning av småbarnspedagogik. De konkurrensutsatte upphandlingen i slutet av år 2023. Abilitas Päikky-system motsvarade bäst Tammelas krav och Abilita ... Läs mer »
Abilita har igen erhållit certifieringen ‘Great Place to Work
11.01.
Vi är glada att kunna meddela Abilita ännu en gång officiellt har erhållit certifieringen ‘Great Place to Work!   Detta är tredje året på rad som certifieringen utförs och vi ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä