Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilita fortsätter att växa
15.01.

Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.

 

Mikael Karv

Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med ... Läs mer »

Registrering och dataöverföring av coronavaccinationer
14.01.

Coronavaccinationer har inletts. Vaccinationsuppgifterna överförs till THL´s vaccinationsregister som enligt lagen om smittsamma sjukdomar följer och utvärderar vaccinationernas effekt och säkerhet. Uppföljningen av vaccinationernas effektivitet förutsätter att THL får regionala ... Läs mer »

Delta i det globala virtuella evenemanget Unit4 experience 4U den 14–15 oktober
23.09.

Evenemanget pågår i två dagar och bjuder på inspirerande tal av branschledare och Unit4-experter. Idén är att föra samman Unit4-användare för att lära, dela och engagera. Upptäck samband, inverkan ... Läs mer »

Praktisk information och tips om XBRL-rapporteringen
15.09.

Från kontering till rapporteringshelheter - alla kommuner och samkommuner måste från början av nästa år rapportera in 12 rapporteringshelheter till Kommunekenomins informationstjänst, som upprätthålls av Statskontoret. På videon ger Malin ... Läs mer »

Hela vårdhistorien på ett ställe i systemet qMS
29.06.

En person som är klient inom socialvården är ofta också patient inom hälsovården. Vårdpersonalen på båda sidor skulle ha nytta av att känna till personens hela vårdhistoria, men ... Läs mer »

Abilita samarbetar med Finansministeriet
24.04.

Abilita samarbetar med Finansministeriet och presenterar samt utbildar i den nya ekonomiska finansstatistiken (XBRL). Via länken kan ni följa Abilitas avdelningschef Malin Blomqvists presentation om finansstatistiken.

 

Kommunernas och samkommunernas ... Läs mer »

Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä