Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilita stödjer Rädda Barnens arbete julen 2022
01.12.
Även i år har vi istället för julkort och julgåvor skänkt pengar till Rädda Barnen.   Denna jul är särskilt svår för ekonomiskt utsatta familjer. Många har allt svårare att ... Läs mer »
Päikky underlättar att svara emot de nya lagkraven
24.11.
Familjeledighetsreformen som skapats av flera ministerier tillsammans, trädde ikraft från 1.8.2022. För småbarnspedagogikens del lyfts fram barnets rätt till samma plats i småbarnspedagogik, då barnet är max 13 veckor borta ... Läs mer »
Abilitas ny systemplanerare
20.10.
Mitt namn är Mikael Öst, 35 år.   Jag har nyligen börjat jobba som Systemplanerare på Abilita och är stationerad på Jakobstad-kontoret. Jag har tidigare arbetat på ett mindre företag ... Läs mer »
Abilitas kundnöjdhetsenkät
22.09.
Vår kundnöjdhetsenkät är nu genomförd. Vi vill tacka alla 130 användare som tagit sig tiden att svara på den. Följande steg i processen är att gå igenom svaren och feedbacken ... Läs mer »
Pensionsavgångar och nya tjänster
07.09.
Abilita har förstärkt sin organisation med en kvalitetschef. Raija Tamminen började jobba som kvalitetschef 1.9.2022 vid Abilita. Till hennes arbetsuppgifter hör bl.a. att beskriva arbetsprocesser och att utveckla dem. Förutom ... Läs mer »
Abilita fortsätter att växa
15.01.
Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.   Mikael Karv Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med ... Läs mer »
Delta i det globala virtuella evenemanget Unit4 experience 4U den 14–15 oktober
23.09.
Evenemanget pågår i två dagar och bjuder på inspirerande tal av branschledare och Unit4-experter. Idén är att föra samman Unit4-användare för att lära, dela och engagera. Upptäck samband, inverkan ... Läs mer »
Abilita samarbetar med Finansministeriet
24.04.
Abilita samarbetar med Finansministeriet och presenterar samt utbildar i den nya ekonomiska finansstatistiken (XBRL). Via länken kan ni följa Abilitas avdelningschef Malin Blomqvists presentation om finansstatistiken.   Kommunernas och samkommunernas ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä