Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Ann-Helene i pension efter 23 år på Abilita
19.11.
Måndag 30 november blir Ann-Helene Häggbloms sista arbetsdag. Hon började på Open Software Solutions för över 23 år sedan och har varit en trogen medarbetare sedan dess. Hon har haft en viktig ... Läs mer »
Abilita har fått Great place to work®-certifieringen
10.11.
Great Place to Work®-certifieringen är ett pålitligt och globalt värderad erkännande av utmärkt personalupplevelse, en förtroendebaserad företagskultur och ett engagemang för att bygga en bra arbetsplats.   80 % av ... Läs mer »
Abilita fortsätter att växa
15.01.
Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.   Mikael Karv Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med ... Läs mer »
Delta i det globala virtuella evenemanget Unit4 experience 4U den 14–15 oktober
23.09.
Evenemanget pågår i två dagar och bjuder på inspirerande tal av branschledare och Unit4-experter. Idén är att föra samman Unit4-användare för att lära, dela och engagera. Upptäck samband, inverkan ... Läs mer »
Hela vårdhistorien på ett ställe i systemet qMS
29.06.
En person som är klient inom socialvården är ofta också patient inom hälsovården. Vårdpersonalen på båda sidor skulle ha nytta av att känna till personens hela vårdhistoria, men den finns ... Läs mer »
Abilita samarbetar med Finansministeriet
24.04.
Abilita samarbetar med Finansministeriet och presenterar samt utbildar i den nya ekonomiska finansstatistiken (XBRL). Via länken kan ni följa Abilitas avdelningschef Malin Blomqvists presentation om finansstatistiken.   Kommunernas och samkommunernas ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä