Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilitas nya systemplanerare
13.10.
Mitt namn är Ronnie Asplund, 27 år. Jag har nyligen börjat jobba som systemplanerare och är stationerad i Jakobstads kontoret.   Jag är ny inom branschen med kandidatexamen inom datavetenskap ... Läs mer »
Abilita förstärker administrationen
28.09.
Jag heter Christel Ehnvall och har börjat arbeta på Abilita nu i september inom administrationen med bokföring, löneräkning och fakturering.   Jag har ca 20 års arbetserfarenhet av kontorsarbete. På ... Läs mer »
Abilitas nyaste IT-specialist
09.09.
Jag heter Tom Hellsten och har nyligen börjat hos Abilita som IT-specialist. Till mina uppgifter hör bland annat Installationer.   Jag har de senaste 15 åren jobbat som IT-expert och ... Läs mer »
Abilitas Unit4 ERP-team växer med tre
25.08.
Mitt namn är Tina Kolppanen, 30 år och hemma från Kronoby. Jag kommer att jobba som Systemkonsult med Unit 4 ERP ekonomiförvaltning på Abilita.   Jag ... Läs mer »
Abilita växer kraftigt
16.08.
Abilita befinner sig i en kraftigt tillväxtfas och anställer 8 nya medarbetare. Vi har projekt inom alla våra verksamhetssektorer och behöver nya resurser för att klara den växande efterfrågan säger ... Läs mer »
Abilita valde Magic Cloud som sin partner inom molntjänster
17.06.
Till Unit4 ERP, som Abilita representerar, kan Magic Cloud erbjuda skalbara molntjänster. Magic Cloud är ansvarig för molntjänstens underhåll och utveckling. Miljön och tjänsten är utvecklad tillsammans med Magic Cloud ... Läs mer »
Abilita fortsätter att växa
15.01.
Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.   Mikael Karv Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med ... Läs mer »
Delta i det globala virtuella evenemanget Unit4 experience 4U den 14–15 oktober
23.09.
Evenemanget pågår i två dagar och bjuder på inspirerande tal av branschledare och Unit4-experter. Idén är att föra samman Unit4-användare för att lära, dela och engagera. Upptäck samband, inverkan ... Läs mer »
Hela vårdhistorien på ett ställe i systemet qMS
29.06.
En person som är klient inom socialvården är ofta också patient inom hälsovården. Vårdpersonalen på båda sidor skulle ha nytta av att känna till personens hela vårdhistoria, men den finns ... Läs mer »
Abilita samarbetar med Finansministeriet
24.04.
Abilita samarbetar med Finansministeriet och presenterar samt utbildar i den nya ekonomiska finansstatistiken (XBRL). Via länken kan ni följa Abilitas avdelningschef Malin Blomqvists presentation om finansstatistiken.   Kommunernas och samkommunernas ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä