Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilitas användardag 16.5.2024
01.02.
Vi arrangerar vår nästa användardag den 16.5.2024 i Tammerfors på Finlayson meetings. Reservera dagen redan nu i din kalender!   Programmet riktar sig till småbarnspedagogiken och Unit4 ERP-kunder. Förutom det har ... Läs mer »
Abilitas lösning för att använda DVV:s nya ändringsgränssnitt
26.01.
Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata (DVV) erbjuder ännu under år 2024 uppdateringstjänst av befolkningsregisteruppgifter på två olika sätt. Det gamla sättet som baserar sig på uppdateringstjänsten tas ur bruk i ... Läs mer »
Abilita har igen erhållit certifieringen ‘Great Place to Work
11.01.
Vi är glada att kunna meddela Abilita ännu en gång officiellt har erhållit certifieringen ‘Great Place to Work!   Detta är tredje året på rad som certifieringen utförs och vi ... Läs mer »
Abilitas kunddag 2024
20.11.
Vi kommer att arrangera vår nästa kunddag i medlet av maj i Tammerfors. Programmet kommer att omfatta Päikky och småbarnspedagogik samt Unit4 och ekonomiförvaltning, HR och löner. Programmet kommer att ... Läs mer »
Nurmijärvi tar i bruk Päikky-systemet inom småbarnspedagogiken
08.11.
Nurmijärvi kommun, som är belägen i Nyland, konkurrensutsatte ett verksamhetsstyrningssystem för hela småbarnspedagogiken och upphandlingen vanns av Abilita med systemet Päikky.   Päikky är en helhetslösning som omfattar alla processer ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä