Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Nurmijärvi gör avtal med Abilita
21.08.
Nurmijärvi kommun i Nyland upphandlade verksamhetsstyrningssytem för småbarnspedagogiken och valde Abilitas Päikky. Nurmijärvis beslut stärker Päikkys position som Finlands främsta system för småbarnspedagogiken. Avtalet görs omgående och ibruktagningen sker kring årsskiftet. 
Abilita har fått två nya Unit4 ERP-konsulter
14.08.
Jag heter Marja Tiala. Jag har börjat jobba som konsult på ekonomiförvaltning med Unit4 ERP.   Tidigare har jag arbetat på ekonomiavdelningen i olika uppgifter. Utveckling av intern raportering har ... Läs mer »
Abilita har köpt mukavaIT
15.06.
Oy Abilita Ab har köpt hela aktiekapitalet i mukavaIT Oy, kända för tjänsten Päikky Daghem. Affären stärker avsevärt Abilitas position på marknaden för system till småbarnspedagogiken.   mukavaIT Oy har ... Läs mer »
Abilitas nya systemspecialist inom socialvården
09.02.
Mitt namn är Jenna Lindqvist och jag är ny systemspecialist för socialvården. Jag har tidigare jobbat som hälsovårdare och sjukskötare, så jag har hoppat in i en ny och intressant ... Läs mer »
Abilita vald till ekonomisystemleverantör för hela Monetra-koncernen: Unit4 ERP systemet tas i bruk för upp till 130 nya organisationer
24.01.
Monetra-koncernen, omfattande Monetra och dess ägarkunder, har konkurrensutsatt sin största systemanskaffning genom tiderna, ett helomfattande ekonomisystem. Till leverantör valdes finländska Abilita. Projektets totala värde uppskattas till över 30 miljoner euro. ... Läs mer »
Abilita fortsätter att växa
15.01.
Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.   Mikael Karv Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med ... Läs mer »
Delta i det globala virtuella evenemanget Unit4 experience 4U den 14–15 oktober
23.09.
Evenemanget pågår i två dagar och bjuder på inspirerande tal av branschledare och Unit4-experter. Idén är att föra samman Unit4-användare för att lära, dela och engagera. Upptäck samband, inverkan ... Läs mer »
Abilita samarbetar med Finansministeriet
24.04.
Abilita samarbetar med Finansministeriet och presenterar samt utbildar i den nya ekonomiska finansstatistiken (XBRL). Via länken kan ni följa Abilitas avdelningschef Malin Blomqvists presentation om finansstatistiken.   Kommunernas och samkommunernas ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä