Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilitas tre nya konsulter
09.03.
Jag heter Mia Gebala och är Abilitas nya systemspecialist för småbarnspedagogiken. Jag har två pedagogiska examen i bagaget och har jobbat som lärare vid musikinstitut och inom småbarnspedagogiken. Jag började ... Läs mer »
Abilitas nya systemspecialist inom socialvården
09.02.
Mitt namn är Jenna Lindqvist och jag är ny systemspecialist för socialvården. Jag har tidigare jobbat som hälsovårdare och sjukskötare, så jag har hoppat in i en ny och intressant ... Läs mer »
Abilita fick Unit4:s Premier partner-certifikat
26.01.
Abilita har representerat Unit4 i Finland sedan 2013. Vi har haft ett nära samarbete under många år och blev i år tilldelade Premier Partner-nivån.   Premier partner-organisationer är organisationer som ... Läs mer »
Abilita vald till ekonomisystemleverantör för hela Monetra-koncernen: Unit4 ERP systemet tas i bruk för upp till 130 nya organisationer
24.01.
Monetra-koncernen, omfattande Monetra och dess ägarkunder, har konkurrensutsatt sin största systemanskaffning genom tiderna, ett helomfattande ekonomisystem. Till leverantör valdes finländska Abilita. Projektets totala värde uppskattas till över 30 miljoner euro. ... Läs mer »
Förändringar i Abilitas försäljningsteam
16.01.
I januari började Anne Puhakka-Biskop vid Abilita som ny försäljningschef. Samtidigt ändrar Jan-Erik Enells arbetsuppgifter. Han fungerar framöver som account manager med ansvar för nuvarande kunder.     "Jag ... Läs mer »
Abilita fortsätter att växa
15.01.
Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.   Mikael Karv Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med ... Läs mer »
Delta i det globala virtuella evenemanget Unit4 experience 4U den 14–15 oktober
23.09.
Evenemanget pågår i två dagar och bjuder på inspirerande tal av branschledare och Unit4-experter. Idén är att föra samman Unit4-användare för att lära, dela och engagera. Upptäck samband, inverkan ... Läs mer »
Abilita samarbetar med Finansministeriet
24.04.
Abilita samarbetar med Finansministeriet och presenterar samt utbildar i den nya ekonomiska finansstatistiken (XBRL). Via länken kan ni följa Abilitas avdelningschef Malin Blomqvists presentation om finansstatistiken.   Kommunernas och samkommunernas ... Läs mer »
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä