Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Nurmijärvi tar i bruk Päikky-systemet inom småbarnspedagogiken


08.11.

Nurmijärvi kommun, som är belägen i Nyland, konkurrensutsatte ett verksamhetsstyrningssystem för hela småbarnspedagogiken och upphandlingen vanns av Abilita med systemet Päikky.

 

Päikky är en helhetslösning som omfattar alla processer inom småbarnspedagogiken och engagerar alla involverade parter i ett och samma system.

 

Projektet för att ta i bruk Päikky har startat och produktionsstarten är i februari 2024.

 

Nurmijärvi har redan erfarenhet av Päikky Daghem och Abilitas system för småbarnspedagogiken men nu tas hela Päikky systemet i bruk och Päikky Admin ersätter gamla Abilita Dagvård. Päikky Admin, som står för den administrativa delen av verksamheten, har fått mycket god kritik av kunderna och är en stor orsak till att Päikky anses som det främsta systemet för småbarnspedagogiken för tillfället.

 

- I Nurmijärvi är vi glada för att samarbetet med Abilita fortsätter. Päikky har motsvarat våra behov och krav bra och nu förväntar vi oss ännu mera fördelar i och med nya Päikky Admin. Vi kommer att ha bättre möjligheter att organisera verksamheten och resursfördelningen med ett modernt verksamhetsstyrningssystem, säger Marianna Kokko som är chef för småbarnspedagogiken i Nurmijärvi.

 

Nurmijärvis beslut stärker Päikky som ledande system i Finland för småbarnspedagogiken.


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä