Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Jobba hos oss

Om oss » Jobba hos oss

Jobba hos oss och få aldrig tråkigt

Abilita är ett lokalt programvaruföretag där vi brinner för att stödja den offentliga sektorns byråkrati med våra systemlösningar. Utöver system erbjuder vi också våra kunder tjänster samt kunskap. Abilita är ett av regionens största ICT-företag med 50 anställda. Vårt huvudkontor är beläget i Jakobstad.

 

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare, både erfarna personer och nyutbildade. Hos oss får du aldrig tråkigt! Jobbet på Abilita är omväxlande, den ena dagen blir sällan den andra lik.  Vi arbetar i team men också självständigt.  Vi värdesätter självständigt arbete, konstruktivt tänkande och sund nyfikenhet.

 

För oss är det viktigt att du trivs och känner dig trygg i ditt arbete, och att du hittar en bra balans mellan arbete och fritid. Personalen gör Abilita.

 

Bekanta dig med våra lediga platser, till vilka vi söker nya experter eller skicka in en öppen ansökan till kommande uppgifter. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, bifoga ditt CV och berätta om din arbetserfarenhet och dina tankar om arbete i framtiden.

 

Vi söker nu:

Systemkonsult

Som systemkonsult jobbar du främst med systemuppsättning och – testning, implementation av system hos kunderna samt utbildning av deras användare.


Vi söker dig som tror på ett kundorienterat arbetssätt, har god samarbets- och initiativförmåga, är systematisk med en förmåga att se helheter, motiveras av problemlösning, trivs i ett periodvis högt arbetstempo och kommunicerar flytande på båda inhemska språken.

 

Erfarenhet av / kunskap inom småbarnspedagogik, ekonomisystem och personaladministration eller social och hälsovård ses som en merit.

 

Du kan också lämna en öppen ansökan.

 

Vi önskar att du:

  • är intresserad av att lära dig nya saker
  • har god samarbets- och initiativförmåga
  • är strukturerad och kan arbeta självständigt
  • trivs i ett periodvis högt arbetstempo
  • ser helheter och trivs med kundarbete
  • kommunicerar flytande på båda inhemska språken

Som anställd hos oss har du bland annat hälsoförsäkring, lunchförmån, flextid, kultur- och motionssedlar. Naturligtvis har du också stöd av ett bra team! Vi erbjuder heltidsarbete och tillsvidareanställning. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Vi följer kollektivavtalet för dataservicebranschen. 

 

Tilläggsinformation ges av verkställande direktör Andreas Liljedahl, andreas.liljedahl@abilita.fi eller 010 289 4440.

 

 

*
*
*
Platsen jag främst söker *


*
*
   

Obligatoriska fält * 
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä