Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilita har köpt mukavaIT


15.06.

Oy Abilita Ab har köpt hela aktiekapitalet i mukavaIT Oy, kända för tjänsten Päikky Daghem. Affären stärker avsevärt Abilitas position på marknaden för system till småbarnspedagogiken.

 

mukavaIT Oy har utvecklat programvara för småbarnspedagogik sedan 2012 och Abilita har levererat systemlösningar för verksamhetsstyrning och kund- och patientinformationssystem till den offentliga sektorn i mer än 30 år.

 

Abilita och mukavaIT har under en lång tid samarbetat för att erbjuda den bästa helhetslösningen för en friktionsfri och digitaliserad drift av småbarnspedagogiken i mer än femtio kommuner och städer. Våra kunder har uppfattat samarbetet företagen emellan mycket positiv, och med ett ännu tätare samarbete tar vi sikte på att kunna leverera den klart bästa tjänsten för småbarnspedagogik i hela Finland, säger grundaren och vd för mukavaIT, Petri Järvinen. Järvinen tillägger att vad som gör att Päikky att sticker ut från marknaden är tjänstens innovativitet kombinerad med personalens starka kunskaper inom småbarnspedagogik.

 

Marknaden för system till småbarnspedagogiken är i förändring och vi ser att kunderna uppdaterar sina föråldrade system till modernare lösningar. Genom att ytterligare integrera mukavaIT:s kunnande i vår verksamhet stärker Abilita sin position som en ledande leverantör av den nya generationens system för småbarnspedagogiken, samtidigt som det ger oss möjligheten att ytterligare utveckla vår utmärkta kundservice, säger Abilitas VD Andreas Liljedahl.

 

 


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä