Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilita fortsätter att växa


15.01.

Vid årsskiftet har tre nya anställda börjat på Abilita.

 

Mikael Karv

Mitt namn är Mikael Karv, 53 år. Jag har nyligen börjat jobba på Abilita som Integrationsexpert med Unit4 ERP och är stationerad på Smedsby-kontoret.

 

Tidigare har jag arbetat i en global organisation med utveckling av kundapplikationer (elektronisk dokumentation, diagnostik och underhållssystem), ERP-utbildning, utveckling av processer och ledningssystem och QHSE rapportering. Min specialitet är användning av system/applikationer inom verksamhetsprocesser.

 

Fritiden tycker jag om att tillbringa med familjen vid villan eller vid torpet. Där finns alltid något att göra och jag kan glömma de osynliga digitala ”bit:arna”.

 

Joakim Björklind

Mitt namn är Joakim Björklind och jag är 30 år. Jag har börjat jobba som systemplanerare på Abilita i år.

 

Jag har gått på ett års kodarutbildning vid Centria i Jakobstad (Road to software engineering) år 2020. Har även studerat matematik. Det är mitt första jobb inom denna branch och jag är här för att lära mig och bli en bättre programmerare.

 

På fritiden idrottar jag aktivt. Det blir löpning, orientering, skidning och gymträning. Brukar delta i lokala idrottstävlingar i löpning och skidning. Jag har sprungit marathon några gånger och skidat Vasaloppet en gång.

 

Linnea Svenfelt

Jag heter Linnea Svenfelt och har börjat som systemspecialist inom Abilita Socialvård.

 

Jag är 48 år och utbildad farmaceut. De senaste 13 åren har jag arbetat på läkemedelscentralen

vid Malmska i Jakobstad, och före det i 10 år på APL i Umeå. I mina tidigare arbeten har jag bl.a. jobbat mycket med kvalitets- och utvecklingsarbete, varit med i olika dataprojekt, samt jobbat med läkemedelstillverkning och övriga typiska farmaceutuppgifter.

 

Jag ser fram emot arbetet på Abilita och att få jobba med nya och intressanta arbetsuppgifter.

 

 

 

 


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä