Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Tammela har blivit ny Päikky -kund


27.03.

Tammela kommun ville ta ibruk en heltäckande molnbaserad lösning för sin verksamhetsstyrning av småbarnspedagogik. De konkurrensutsatte upphandlingen i slutet av år 2023. Abilitas Päikky-system motsvarade bäst Tammelas krav och Abilita vann således upphandlingen. Ett av kraven var bland andra tre referenskunder som levererats systemhelheten som Saas-lösning under de tre senaste åren samt att systemet fortfarande används hos kunderna. Tammelas ibruktagning sker under våren 2024. 

 

Vi är ivriga på att ta ibruk det nya Päikky kundsystemet. Det är fint att vi har ibruk Päikky-systemet, dit vi enkelt får registrerat alla behövliga kunduppgifter, personalens arbetsschema, barnens planer för småbarnspedagogik samt övriga viktiga uppgifter. Systemet sköter många uppgifter på ett säkert sätt och personalen har tid för arbetet inom småbarnspedagogik, säger Paula Laakso, chef för småbarnspedagogik i Tammela. 

 

Vi får tack vare Päikky ett säkert system att använda som meddelandekanal tillsammans med barnens vårdnadshavare. Uppgifterna överförs enkelt i realtid via mobilen. Personalen har varit glada över att arbetstidsplaneringen är synlig i mobilen, eftersom de numera inte behöver rusa till mappen med arbetsschema, eftersom den numera är tillgänglig i mobilen. Vi är inte längre bundna till tid och plats då vi har Päikky, tillägger Laakso ytterligare.

 

Att vinna upphandlingen förstärker Abilitas position i Finland såsom systemleverantör inom småbarnspedagogik.


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä