Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Befrämjande av arbetsgemenskap


24.05.

I Jakobstad var dagen grå och regnig, men vi på Abilita såg fram emot vår gemensamma aktivitetseftermiddag och -kväll, trots lite skrämselhicka för en möjlig åskskur.

 

Det dagliga arbetet sköter vi främst inom det egna teamet och distansarbetsmöjligheten har minskat på den dagliga kontakten till kollegerna på kontoret.

 

Att lära känna varandra tar sin tid, men detta är något som skall värdesättas, eftersom en bra kontakt kolleger emellan bidrar till en god arbetsgemenskap och en positiv vi-anda, vilket i sin tur gynnar arbetsvälbefinnandet.

 

Denna gång hade vi på Abilita möjlighet att mötas på en gemensam promenad, en cykeltur eller på frisbeegolfbanan. Även simning och boboll var alternativ för gemensam aktivitet. Under aktivitetsstunden spelade varken team, titlar eller arbetsuppgifter någon roll, utan tiden spenderades kring det gemensamma intresset för vald aktivitet.

 

Cyklisterna och fotgängarna samlade på sig kilometrar längs vägarna, på bobollsplanen slogs fina slag och fångades lyror, på frisbeegolfbanan kastades imponerande kast. Till all lycka blev de deltagarna som simmade också våtast, det ostadiga vädret till trots.

 

Efter aktiviteterna bjöd den gemensamma pizzakvällen på diskussioner och skratt som vi tror att kommer att befrämja samarbetet i vardagen framöver.

 


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä