Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Ann-Helene i pension efter 23 år på Abilita


19.11.

Måndag 30 november blir Ann-Helene Häggbloms sista arbetsdag. Hon började på Open Software Solutions för över 23 år sedan och har varit en trogen medarbetare sedan dess. Hon har haft en viktig roll i företaget som utvecklats från 8 anställda när hon började via bl a fusionen med dåvarande Kust-Data fram till dagens Abilita med 58 anställda.
 
Ann-Helenes ansvarsområden har varit systemutvecklingen inom socialvård och personaladministration. Inom systemutvecklingen har hon varit en klippa som alltid förmått bibehålla sitt lugn och sitt vänliga sätt även i de mest hektiska stunder. Ingen uppgift var för stor eller för svår, utan allt löstes lungt och metodiskt. Ingen fråga var heller för liten eller obetydlig, hon tog sig tid för allt och alla som behövde hennes insatser

 

Ann-Helene har ett konstnärligt öga, och blick för färger. Hon deltog ofta i designen och valet av Abilitas kund- och personalgåvor. Ann-Helene har haft en viktig roll i den allmänna trivseln och trevnaden på kontoret. Vi kommer att sakna henne på kaffepauserna.  
 
Vi tackar nu Ann-Helene för den tid vi fått ha förmånen av att ha henne som medarbetare och önskar henne många glada pensionärsdagar tillsamman med barnbarnen och familjen.

 


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä