Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilitas tre nya konsulter


09.03.

Jag heter Mia Gebala och är Abilitas nya systemspecialist för småbarnspedagogiken. Jag har två pedagogiska examen i bagaget och har jobbat som lärare vid musikinstitut och inom småbarnspedagogiken. Jag började min lärarkarriär i Raseborg år 2009 och har sedan dess verkat i Helsingfors, Karleby och Jakobstad.

 

********

 

Jag heter Christina Granlund, eller Chrisse, 34 år. Jag började på Abilita i mars som Unit4 ERP-konsult inom ekonomiförvaltningen. Jag är stationerad i Vasa. Tidigare har jag jobbat för ett internationellt företag och varit ansvarit för brancher runtom i världen. Också hedging har varit en del av mina arbets uppgifter. Utveckling och skolning på alla områden har vait nära mit hjärta.

 

På fritiden gillar jag att sticka, umgås me nära och kära och spendera tid i Sundom skärgård.

 

********

 

Jag heter Päivi Laitinen och jag började jobba på Abilita som Unit4 ERP -konsult inom ekonomiförvaltningen. Jag har en merkonomexamen och jag har uppdaterat mina färdigheter med yrkesexamen inom ekonomi- och löneadministration och fastighetsförvaltning. Jag har 20 års erfarenhet av redovisning inom redovisningsbranschen. Dessutom har jag räknat lönerna och jobbat som fastighetsförvaltare.

 

Mitt CV innehåller också de prestigefyllda titlarna fru, mor och mormor. Min fritid inkluderar jogging, gym, skidåkning och resor.

 

Från vänster till höger: Mia, Chrisse och Päivi.

 


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä