Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilita växer kraftigt


16.08.

Abilita befinner sig i en kraftigt tillväxtfas och anställer 8 nya medarbetare. Vi har projekt inom alla våra verksamhetssektorer och behöver nya resurser för att klara den växande efterfrågan säger försäljningsdirektör Frej Salmela. I och med 8 nya medarbetare stärker Abilita också sin ställning som Karleby-Jakobstadsregionens största ICT-arbetsgivare. Under hösten kommer vi att presentera alla nya medarbetare i veckans abc-info. Först presenterar vi Jacob och Monica.

 

Jag är Jacob Kronqvist. Vid Abilita kommer jag att jobba som systemutvecklare. Sedan 2013 har jag studerat och jobbat om vartannat. 2021 blev jag diplomingenjör inom energiteknik. Tidigare arbetserfarenhet är: programmerare i .NET på ett lokalt företag och diplomarbetare på ett företag som tillverkar bl.a. sodapannor. På fritiden kör jag motorcykel, tränar eller spelar datorspel.

 

 

Jag heter Monica Wilhelms-Duvnäs och har börjat som systemspecialist för Abilitas system för småbarnspedagogik i höst.

 

Jag är 40 år och utbildad socionom YH. Till mina tidigare arbetserfarenheter hör även olika arbetsroller inom småbarnspedagogiken. Jag har bl.a. arbetat som daghemsföreståndare och även länge som lärare inom småbarnspedagogik.

 

Min fritid tillbringar jag gärna med familj och vänner. Till mina intressen hör motion som löpning och styrketräning. Avkoppling är att få fördjupa sig i en bra bok.

 

Jag ser fram emot att börja jobba med nya intressanta arbetsuppgifter på Abilita.

 

 


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä