Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Aktuellt

Aktuellt

Abilita fördjupar samarbetet med Hetapalvelut


15.02.

Abilita slöt samarbetsavtal med Kuntien Hetapalvelut Oy i juli 2020. I och med samarbetet sköter nu Heta sina kunders fakturacirkulation med Unit4 ERP-systemet.

 

Kuntien Hetapalvelut är ett kommunalt ägt bolag som erbjuder ekonomiförvaltnings- och löneräkningstjänster åt sina ägare. Heta opererar i Norra-Österbotten och ägs av 9 kommunala- och SOTE-organisationer.

 

Det finns en stor efterfrågan på flexibla ekonomi- och löneräkningstjänster vilket intresset runtom i landet klart påvisar. Många kommuner söker en vig och flexibel tjänsteleverantör berättar Abilitas försäljningsdirektör Frej Salmela. Kunderna kräver också mer och mer välfungerande moderna programvarulösningar förutom övriga tjänster och här kan vi tillsamman med Heta erbjuda en oslagbar kombination. Hetapalvelut kan erbjuda skräddarsydda ”hybrida” tjänster som Abilita stöder med marknadens flexiblaste ERP-lösning Unit4 ERP. 

 

Kuntien Hetapalvelut är en regional aktör i Norra-Österbotten men kommer att utvidga sin verksamhet också till övriga delar av landet på grund av den stora efterfrågan.

 

Vårt samarbete kommer att växa markant inom kort tid. Utlokaliseringar av tjänster fortsätter i kommunerna och många som redan utlokaliserat vill byta tjänsteleverantör och system och söker en mera flexibel helhet som bättre kan stöda deras verksamhet berättar Frej Salmela.


Tillbaka till nyheter
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä