Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitasta Monetra-konsernin talousjärjestelmän toimittaja: Unit4 ERP-järjestelmä käyttöön jopa 130 uudelle organisaatiolle


24.01.

Monetra-konserni on kilpailuttanut historiansa suurimman järjestelmähankinnan, taloushallinnon järjestelmäkokonaisuuden. Kumppaniksi valikoitui suomalainen Oy Abilita Ab ja tuotteeksi heidän toimittama Unit4 ERP toiminnanohjausjärjestelmä. Hankkeen kokonaisarvoksi arvioidaan yli 30 miljoona euroa.

 

Monetra-yhtiöt tarjoavat taloushallinnon kokonaispalvelua omistaja-asiakkailleen. Hankintaprojektin lopputuloksena hankittava taloushallinnon järjestelmä, Unit4 ERP, tulee korvaamaan useita tällä hetkellä Monetralla käytössä olevia järjestelmiä, joista moni tulee lähivuosien aikana elinkaarensa päähän.

 

- Uudistamme ja suoraviivaistamme taloushallinnon palvelukokonaisuutta, sillä julkisella puolella on valtava tarve purkaa päällekkäisyyksiä sekä parantaa palveluita ja käyttäjäkokemusta. Vastaamme asiakkaidemme tarpeeseen kustannustehokkaasti. Uuden järjestelmän puitteissa pystymme myös kehittämään taloushallinnon palveluitamme, kertoo Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen.

 

Uudistuvan palvelukokonaisuuden piiriin on siirtymässä noin 130 Monetra-yhtiöiden organisaatioasiakkuutta lähivuosien aikana.

 

- Tämä kauppa vahvistaa entisestään asemaamme kuntien järjestelmätoimittajana ja alueemme suurimpana ICT-yrityksenä tuoden samalla lisää työpaikkoja toimialueillemme. Abilitan lisäksi yhteistyö vaikuttaa myös Unit4-konserniin, josta tulee merkittävä toimija Suomen julkisella sektorilla, toteaa Abilitan toimitusjohtaja Andreas Liljedahl.

 

- Kunnat ovat viime vuosina kiihtyvällä tahdilla ulkoistaneet taloushallinnon sekä palkanlaskennan palvelujaan ja ulkoistamistarve jatkuu edelleen. Meillä on ollut selkeä tavoite saada asiakkaiksi myös kunta- ja SOTE-sektoria palvelevia palvelukeskuksia ja Monetra-yhteistyö on tässä suuri askel eteenpäin, kertoo Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela.

 

Lisätietoja antaa:

Myyntijohtaja Frej Salmela, +358 44 318 6027 / frej.salmela@abilita.fi

Toimitusjohtaja Andreas Liljedahl, +358 40 652 3137 andreas.liljedahl@abilita.fi

 

 

Monetra on voittoa tavoittelematon, kuntaomisteinen in-house-konserni, joka tarjoaa tukipalveluita omistaja-asiakkailleen, joita ovat hyvinvointialueet, kaupungit, kunnat, kuntayhtymät sekä näiden omistamat osakeyhtiöt.

 

Lue Monetran oma tiedote


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä