Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita on ostanut mukavaIT:n


15.06.

Oy Abilita Ab on ostanut Päikky Päiväkoti palvelustaan tunnetun mukavaIT Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa merkittävästi Abilitan asemaa varhaiskasvatusjärjestelmämarkkinoilla.

 

mukavaIT Oy on kehittänyt varhaiskasvatuksen ohjelmistoja vuodesta 2012 lähtien. Abilita on puolestaan toimittanut toiminnanohjaus-, asiakas- ja potilastietojärjestelmiä julkiselle sektorille jo yli 30 vuotta.

 

Abilita ja mukavaIT ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo pitkään tarjoamalla kokonaisvaltaisen ratkaisun varhaiskasvatuksen kitkattomaan ja digitaaliseen toimintaan yli viidessäkymmenessä kunnassa ja kaupungissa. Yhteistyö Abilitan kanssa on sujunut mainiosti myös asiakkaidemme mielestä ja nyt yhteistyön tiivistyessä entisestään tavoittelemme selkeästi Suomen parasta palvelua varhaiskasvatukseen, kertoo mukavaIT:n perustaja ja toimitusjohtaja Petri Järvinen. Järvinen jatkaa, että Päikky kokonaisuus erottuu markkinasta innovatiivisuutensa vuoksi ja erityisvahvuutemme on henkilöstön vahva varhaiskasvatuksen osaaminen.

 

Varhaiskasvatuksen järjestelmämarkkinat ovat murroksessa asiakkaiden päivittäessä vanhentuvia järjestelmiään uudenaikaisempiin palveluihin. Abilita vahvistaa asemaansa johtavana uuden sukupolven varhaiskasvatusjärjestelmien toimittajana ja mukavaIT:n osaamisen integroiminen tiiviimmin toimintaan mahdollistaa loistavan asiakaspalvelun kehittämisen edelleen, kertoo Abilitan toimitusjohtaja Andreas Liljedahl.

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä