SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita ja Promentor yhdessä tukemaan varhaista kieltenopetusta Suomessa


02.11.

Kaikissa Suomen peruskouluissa aloitetaan toisen tai vieraan kielen opetus viimeistään ensimmäisen kouluvuoden kevätlukukaudella 1.1.2020 lähtien. Tähän tarpeeseen vastaa järjestelmätoimittaja Abilita Oy:n ja kielipalveluyritys Promentor Solutions Oy:n yhteistyö, jossa toimitetaan Moomin Language School -palvelua varhaisen ja varhennetun englannin opetukseen päiväkodeissa ja kouluissa sekä suomen (S2) opetukseen maahanmuuttajille.

 

Abilita toimii syksystä 2018 alkaen Moomin Language Schoolin jälleenmyyjänä. Abilitalla on vahva asema sekä kunnallisessa että yksityisessä varhaiskasvatuksessa, ja Moomin Language School täydentää hyvin Abilitan ratkaisuportfoliota. Moomin Language School -palvelun tuottaa kotimainen opetusteknologia-alan yritys Playvation Oy, jonka emoyhtiö ja Suomen partneri on Promentor Solutions.

 

Kielitaito on globalisoituvassa maailmassa yhä tärkeämpää. Varhain aloitettu kielten opetus voi tutkimusten mukaan vaikuttaa myönteisesti asenteisiin kieliä ja niiden opiskelua kohtaan. Moomin Language School on leikkisä digitaalinen kielenoppimispalvelu päiväkoteihin ja kouluihin. Sovelluksella lapset tekevät päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielen osa-alueita. Moomin Language Schoolin parissa lapsista kasvaa rohkeita, monikielisiä maailmankansalaisia.

 

Abilita on järjestelmäasiantuntija, joka tarjoaa mm. kattavan toiminnanohjausratkaisun varhaiskasvatukseen. "Haluamme olla asiakkaidemme kumppani kaikissa digitaalisissa ratkaisuissa, ei pelkästään varhaiskasvatuksen toiminnanohjauksen osalta. Moomin Language School on luonteva laajennus meille ja täydentää hyvin nykyistä palveluvalikoimamme”, sanoo Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela. Moomin Language School tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa asiakaspohjaamme kouluihin, mikä on merkittävä asia, kun raja varhaiskasvatuksen ja sivistystoimen välillä kapenee koko ajan.

”Varhennettu ja varhainen lasten kielikoulutus lisääntyy jatkuvasti. Yhteistyö Abilitan kanssa laajentaa palvelumme saatavuutta ja lisää asiakaspalveluresursseja”, toteaa Promentorin toimitusjohtaja Juha Telkkinen.

 

 


Promentor Solutions Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia kielikoulutuspalveluja kouluille, päiväkodeille sekä yrityksille ja julkishallinnolle. Promentorilla on yli 30 vuoden kokemus digitaalisesta kieltenopetuksesta. Promentoriin tarjontaan kuuluu verkkokursseja, lähi-, etä- ja monimuotokoulutusta sekä uusimpana palveluna Moomin Language Schoolia, digitaalista kielenoppimispalvelua lapsille.

 

 

Lisätietoja:

Abilita Oy Ab, myyntijohtaja Frej Salmela, frej.salmela(at)abilita.fi, 044 3186 027, www.abilita.fi

Promentor Oy, toimitusjohtaja Juha Telkkinen, juha.telkkinen(at)promentor.fi, 0400 440443, www.promentor.fi www.moominls.com

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä