Suomeksi På Svenska

EtusivuKuntien toimialaratkaisut » Terveydenhuolto

Terveydenhuolto


Terveydenhoitohenkilökunnan on voitava käyttää aikansa potilaiden hoitamiseen - ei tietojen etsimiseen tai muistilappujen kirjoittamiseen. Abilita Terveydenhuolto helpottaa tietojen käsittelyä ja jättää enemmän aikaa potilaille. Järjestelmä on kehitetty sekä kunnallisille että yksityisille terveyskeskuksille, sairaaloille ja erilaisille hoitoyksiköille.

 

Henkilökunnan vaihtuvuus ja sijaisuuksien suuri määrä asettavat korkeat vaatimukset IT-ratkaisuille. Käyttäjäystävällinen terveyden- ja sairaanhoitojärjestelmämme on kehitetty läheisessä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Tämä takaa sen, että järjestelmä kykenee joustavasti seuraamaan hoitoalan työprosesseja.

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti niin käyttäjien tarpeita kuin kansallisia vaatimuksia vastaavaksi. Abilita osallistuu myös STM:n KANTA-hankkeeseen, jonka puitteissa eResepti ja eArkisto kehitetään. Potilaan oikeudet turvataan pitkälle kehitetyllä toimivaltajärjestelmällä - arkaluontoinen tieto on saatavissa vain lain edellyttämissä tapauksissa.

Ohjelmisto toimitetaan valmiina pakettina tai asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Abilita Terveydenhuolto -järjestelmän moduulit ovat keskenään integroituja, mikä vähentää merkittävästi tietojen syöttötarvetta. Luonnollisesti järjestelmä voidaan liittää myös Abilitan muihin järjestelmiin.

Kyllä kiitos!

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluan siitä lisätietoja.

 

Nimi *
Organisaatio *
Puhelin
Sähköposti *

Pakolliset kentät * 

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab