Suomeksi På Svenska

EtusivuKuntien toimialaratkaisut » Sosiaalitoimi

Sosiaalitoimi


Me Abilitassa tunnemme sosiaalisektorin tämän päivän haasteet. Abilita Sosiaalitoimen ratkaisu kattaa koko kunnallisen sosiaalitoimen.

 

Kohderyhmä

Abilita Sosiaalitoimi on kehitetty kunnallisen sosiaalitoimen tietojärjestelmäratkaisuksi. Järjestelmä kattaa koko kunnallisen sosiaalitoimen. Abilita Sosiaalitoimi on modulaarinen ratkaisu ja soveltuu siksi myös yksityisille palveluntuottajille.

Moduulit

Abilita Perusturva on laaja kokonaisuus sisältäen mm. sosiaalityön, toimeentulotuen, lastensuojelun, vammaispalvelun, päihdehuollon, maahanmuuttajatyön ja omaishoidontuen sekä laskutuksen. Ohjelma tukee asiakaskeskeistä toimintatapaa, samalla huolehtien asiakkaan yksityisyyden suojasta.

 

Abilita Lastenvalvoja käsittelee lastenvalvontaan liittyvät tehtävät, kuten isyyden selvittämisen, viralliset lomakkeet ja raportit, elatussopimukset yms. Lastenvalvontaan voidaan lisäksi liittää elatusmaksujen laskenta ja huoltosopimusten sähköinen siirto Väestörekisterikeskukseen.

 

Abilita Hoivapalvelun päämodulit ovat palveluasuminen, kotipalvelu ja laitoshoito. Hoitotoimenpiteet voidaan suunnitella ja kirjata Abilita Hoitokertomus-modulin avulla kaikissa Hoivapalvelun ohjelmaosioissa. Sisään– ja uloskirjaukset sekä toiminnan kirjaaminen, jotka muodostavat laskutuksen ja raportoinnin perustan, voidaan kirjata suoraan toimipisteissä. Kotipalvelun mobiiliratkaisun avulla voidaan lukea hoito-ohjeita ja kirjata toimenpiteitä vaikkapa asiakkaan kotona.

Lisämoduulit

Abilita Skannaus on lisäosa Abilita Perusturva- ohjelmaan. Ohjelman avulla käyttäjä voi liittää asiakkaan tietoihin skannaamiaan paperiasiakirjoja sekä muilla ohjelmilla tehtyjä tiedostoja. Liittämällä järjestelmään Abilita Raportoinnin, muodostuu kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ratkaisu, joka antaa työkalut kaikille henkilöstöryhmille, aina päättäjistä lähtien.

 

Abilita Laskutus on julkiselle toimijalle soveltuva monipuolinen sovellus, joka yhdistää kaikki Abilitan järjestelmät laskutukseen ja myyntireskontraan.

 

Abilita Ajanvaraus on lisäosa Abilita Lastenvalvonta- ohjelmaan. Järjestelmässä käytetään ajanvarausten ja työaikojen suunnitteluun graafista esitystapaa.

 

Abilita Mobiili kotipalvelu on matkapuhelimella kenttätyössä käytettävä lisäosa Abilita Kotipalvelu- ohjelmaan.

Edut

Sosiaalisektori on selkeästi yksi Abilitan painopistealueista. Vahva asiantuntemuksemme ja laajat tietojärjestelmäratkaisumme antavat parhaat edellytykset kunnallisen sosiaalitoimen tukemiselle ja kehittämiselle.

 

Abilita on osallistunut STM:n Sosiaalialan tietoteknologiahankkeeseen ja hyödyntää sen tuloksia.

 

Abilita Sosiaalitoimen järjestelmät on integroitavissa Abilitan muihin sovelluksiin sekä tarpeen mukaan myös ulkoisiin järjestelmiin.

Kyllä kiitos!

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluan siitä lisätietoja.

 

Nimi *
Organisaatio *
Puhelin
Sähköposti *

Pakolliset kentät * 

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab