Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Yhteinen tekeminen vahvistaa yhteistyötä


24.05.

Päivä oli Pietarsaaressa harmaa ja sateinen, mutta me Abilitalaiset odotimme yhteistä iltapäivää ja iltaa innolla siinä missä mahdollista ukkoskuuroa jännitettiin.

 

Kun päivittäisiä työtehtäviä hoidetaan lähinnä oman tiiminjäsenten kesken ja jo muutaman vuoden ajan tutuksi tullut hybridimalli on vähentänyt työntekijöiden yhteisiä läsnäolopäiviä toimistolla, ei työarjessa yksinkertaisesti ole mahdollisuutta tutustua jokaiseen työkaveriin samalla tavalla.

 

Yhteydenpito ja tutustuminen vie aikaa, mutta olisi kannattavaa koska työkavereiden kanssa luotu yhteys auttaa työnteossa, myös kohtaamiset toimiston ulkopuolella parantavat yhteishenkeä ja yhteisöllisyys luo työhyvinvointia.

 

Tällä kertaa meillä Abilitalaisilla oli mahdollisuus kohdata kollegoita pyörä- tai kävelylenkillä, frisbeegolfradalla, uimahallissa tai pesäpallopelissä. Näissä kohtaamisissa ei työarjen tiimeillä, titteleillä tai tehtävillä ollut merkitystä, vaan aikaa vietettiin yhdessä niiden kanssa, joita kiinnosti sama aktiviteetti.

 

Kilometrejä kertyi, koppeja ja juoksuja saatiin, frisbeekiekot kaartoivat komeasti ja onneksi eniten kastuivat altaassa uineet. Pizzaillan aikana riitti myös vielä porukalla puhetta ja naurua, joten uskomme yhteistyön tekemisen olevan meille Abilitalaisilla työarjessa taas hieman helpompaa.

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä