Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Poikkeustilanteissa kommunikointi on A ja O


31.03.

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Suomessa ei sitten sodan ole ryhdytty näin rajuihin toimenpiteisiin ja tämä koskettaa meitä kaikkia. Kriisitilanteissa kommunikoinnin merkitys korostuu aina. On pystyttävä tehokkaasti tavoittamaan haluamansa kohderyhmät oikealla informaatiolla ja/tai kysymyksillä. Hyvät kommunikointivälineet ja työkalut nousevat kriisitilanteissa arvoonsa.

 

Varhaiskasvatus ja opetustoimi ovat olleet keskiössä ensimmäisinä, kun rajoitukset aloitettiin niiden toimintaa supistamalla. Molemmille tahoille tehokas kommunikointi on ollut kaiken A ja O, koska heidän on täytyneet informoida vanhempia päätöksistä ja poikkeustilanteen järjestelyistä.

 

Varhaiskasvatusasiakkaamme ovat kiittäneet Päikky-järjestelmän helppoa ja toimivaa viestintämahdollisuutta, joita ilman he olisivat olleet pahemmassa pulassa.  Olemme Abilitalla kiitollisia positiivisesta palautteesta, mikä sen tärkeämpää kuin olla aidosti hyödyksi kriisitilanteessa. Asiakkaamme palaute kertoo parhaiten sen, minkä haluammekin viestittää: pyrimme kehittämään sovelluksemme asiakkaan toimintaa aidosti tukeviksi ratkaisuiksi, jotka helpottavat ammattilaisten työtä – ei vaan kriisitilanteissa, vaan myös normaalina työpäivinä.

 

 

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä