Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön Päikky-kokonaisuus


08.11.

Uudellamaalla sijaitseva Nurmijärven kunta kilpailutti varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmät ja kilpailutuksen voitti Abilitan Päikky.

Päikky kattaa kaikki varhaiskasvatuksen prosessit ja yhdistää jokaisen varhaiskasvatukseen osallistuvan tahon samaan järjestelmään.

 

Käyttöönottoprojekti on nyt alkamassa ja tuotantokäyttöön siirrytään helmikuussa 2024.

 

Nurmijärvellä on kokemusta Abilita Päivähoidosta ja Päikky Päiväkodista jo useamman vuoden ajalta, mutta nyt käyttöön otetaan Abilita Päivähoidon korvaava Päikky Hallinto, joka on selaimessa toimiva nykyaikainen ja paljon automatiikkaa sisältävä hallinnon työkalu aina hakemuksista laskutukseen, asiakasrekisterin hallintaan ja raportointiin.

 

- Olemme Nurmijärven varhaiskasvatuspalveluissa tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta Abilitan uuden Päikky-kokonaisuuden kanssa. Päikky on toimivuudeltaan jo aiemmin vastannut hyvin tarpeisiimme ja jatkossa odotammekin uudelta Päikky Hallinnolta saavamme vielä enemmän hyötyjä palveluiden järjestämiseen liittyen, sekä samalla nykyajan vaatimuksia palvelevan järjestelmän käyttöömme, sanoo Nurmijärven varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokko.

 

Nurmijärven päätös vahvistaa Päikyn asemaa Suomen johtavana varhaiskasvatusjärjestelmänä.

 

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä