Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kokkolan kaupunki on ottanut käyttöön uuden Päikky Hallinnon


04.03.

Kokkolan kaupunki on ensimmäisenä asiakkaana ottanut käyttöön Abilitan uuden Päikky Hallinto -varhaiskasvatusjärjestelmän. He ovat vuoden ajan testanneet järjestelmää ja osallistuneet aktiivisesti kehitystyöhön. Kokkola on sopivan kokoinen ja riittävän haastava asiakas, koska kaupungissa on yli 2000 lasta päivähoidossa ja hallinnollinen työ on jaettu useamman henkilön kesken organisaation sisällä.

 

Kaupungin varhaiskasvatuksen hallinnon henkilökunta on helmikuun ajan osallistunut koulutuksiin ja Päikky Hallinto sai heiltä seuraavaa palautetta: ”helppo käyttää, selkeä työnkulku, käyttäjäystävällinen, ohjelma kertoo mitä tehtäviä minun odotetaan tekevän seuraavaksi”.

 

Päikky Hallinto on uusi ja moderni järjestelmä, joka tulee asteittain korvaamaan Abilita Päiväkodin. Tämä on strateginen askel Abilitalle, koska haluamme olla yksi Suomen johtavista varhaiskasvatuksen järjestelmätoimittajista. Kiinnostus Päikky Hallintoa kohtaan on ollut suuri ja useat asiakkaat suunnittelevat päivittävänsä nykyisen Abilita Päiväkoti-järjestelmänsä.

 

Päikky Hallinto tukee käyttäjien työtä entistä paremmin tarjoten heille täysin uusia keinoja tehostaa toimintaa ja automatisoida manuaalisia työvaiheita. Järjestelmä sisältää selkeät roolijaot varhaiskasvatuksen hallinnon eri työvaiheille, kuten hakemusten käsittelylle, sijoituksille, päätöksien valmistelulle, allekirjoittamiselle ja lähettämiselle sekä asiakasmaksujen määräytymiselle ja laskutukselle. Roolista riippuen kukin käyttäjä näkee omasta tehtävälistastaan mitä hänen odotetaan milloinkin järjestelmässä tekevän.


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä