Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Hämeenlinnan varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön Päikky-järjestelmä


04.02.

Hämeenlinnan kaupunki kilpailutti 2021 varhaiskasvatuksen asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmän ja valitsi toimittajakseen Abilita Oy:n. Abilita toimittaa Hämeenlinnalle Päikky-järjestelmäkokonaisuuden, joka kattaa varhaiskasvatuksen kaikki prosessit ja yhdistää kaikki varhaiskasvatukseen osallistuvat tahot. Hämeenlinnassa toivotaan, että Päikyn avulla voidaan tarjota lapsiperheille ajanmukaista digitaalisuutta ja toimintavarmuutta arkeen.

 

- Päikky -ratkaisun uskotaan tällä hetkellä parhaiten vastaavan vaatimuksiimme ja tavoitteisiimme, kertoo Hämeenlinnan kaupungin, sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialan palveluohjausyksikön päällikkö Janne Orkola. Odotamme merkittävää kehitystä ja parempaa käytettävyyttä läpi koko varhaiskasvatuksen, hän jatkaa. Uuden järjestelmän myötä haluamme Hämeenlinnassa parantaa järjestelmämme toimintavarmuutta ja monipuolisuutta, lisätä varhaiskasvatuksen prosessiemme automatisointia ja parantaa sähköisen asioinnin mahdollisuuksia mm. huoltajille suunnatun mobiilisovelluksen avulla. Tavoitteenamme on saada uuden palveluntuottajan myötä luotettava ja yhteistyökykyinen kumppani varhaiskasvatusprosessiemme tukemiseen.

 

Päikky-järjestelmän käyttöönottoprojekti käynnistyy heti alkuvuodesta 2022 ja järjestelmä tulee olemaan täydessä käytössä syksyllä.

 

- Olemme kiitollisia Hämeenlinnan osoittamasta luottamuksesta, sanoo Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela. Varhaiskasvatus on yksi Abilitan strategisimmista toimialueista ja olemme panostaneet siihen paljon. Päikky-tuoteperhe onkin Suomen edistyksellisin varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu ja kehitystyömme jatkuu taukoamatta. Tavoitteemme on tarjota parasta palvelua varhaiskasvatuksen henkilöstölle ja huoltajille modulaarisella kokonaisratkaisulla. Päikky vähentää huomattavasti manuaalista työtä automatiikan avulla ja ohjaa käyttäjää aivan uudella tavalla, Salmela jatkaa.

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä