Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ann-Helene siirtyy eläkkeelle oltuaan Abilitan palveluksessa yli 23 vuotta


19.11.

Maanantai 30. marraskuuta tulee olemaan Ann-Helene Häggblomin viimeinen työpäivä, kun hän siirtyy ansaitulle eläkkeelle. Ann-Helene aloitti Abilitalla yli 23 vuotta sitten, kun yritys toimi vielä nimellä Open Sofware Solutions, ja on ollut uskollinen työntekijä siitä lähtien. Hänellä on ollut tärkeä rooli yrityksessä, joka on alkanut kahdeksan hengen työpaikkana, käynyt läpi fuusioitumisen Kust-Datan kanssa ja on tänä päivänä tuntemamme Abilita työllistäen 58 henkilöä.

 

Ann-Helenen vastuualuetta on ollut sosiaalihuollon ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkehitys. Kehitystyössä hän on aina pystynyt itselleen tyypillisesti tyynenä ja ystävällisenä, jopa kiireisinäkin hetkinä. Mikään tehtävä ei ollut hänelle liian suuri tai liian vaikea, kaikki ongelmat on ratkaistu rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Yksikään kysymys ei ole ollut liian pieni tai merkityksetön, vaan hän on antanut aikaa kaikkeen ja kaikille, jotka tarvitsivat hänen ponnistelujaan.

 

Ann-Helenellä on taiteellista silmää värien suhteen. Hän osallistui usein Abilitan asiakkaiden ja henkilökunnan lahjojen suunnitteluun ja valintaan. Ann-Helenellä on ollut tärkeä rooli toimiston yleisessä viihtyvyydessä ja hyvinvoinnissa. Tulemme kaipaamaan häntä kahvitauoilla.

Kiitämme nyt Ann-Heleneä ajasta, jonka olemme saaneet viettää hänen kanssaan työkaverina, ja toivotamme hänelle monia onnellisia eläkepäiviä lastenlasten ja perheen kanssa.

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä