Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitan asiakkaille Unit4 Business World järjestelmät käyttöön


29.01.

Abilitan uusi asiakas Tilikunta Oy otti 01.01.2020 Unit4 Business World Taloushallinto-ohjelman käyttöön. Tilikunta Oy on Kaarinan kaupungin, Liedon kunnan, Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan omistama talous- ja henkilöstöhallintoon erikoistunut palvelukeskus. Kaarinan, Liedon ja Paimion kirjanpito hoidetaan nyt Unit4 Business World - ohjelmassa.

 

Turun Aikuiskoulutussäätiö, joka myös on uusi asiakas Abilitalle, otti 01.01.2020 Unit4 Business World Taloushallinto-ohjelman käyttöön. Säätiö ylläpitää Turun Aikuiskoulutuskeskusta ja Turun kesäyliopistoa. Säätiön oppilaitokset tarjoavat ammatillista koulutusta, avointa korkeakouluopetusta sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Liikevaihto on vuosittain yli 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 120. Säätiökonserniin kuuluvat myös opiskelijoiden työllistymistä tukeva Täsmäosaajat Oy ja mm. oppimisympäristönä toimiva Ruissalon Marjaniemi Oy.

 

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä (Kpedu) vaihtoi vuoden alussa Palkka- ja HR-ohjelmiston Unit4 Business Worldiin. Kpedu:lla on jo vuodesta 2018 ollut Unit4 Business World Taloushallinto-ohjelman käytössä. Kpedu:lla on noin 420 työntekijää.

 

Kuntayhtymä Optima vaihtoi vuoden alussa palkka-ohjelman Unit4 Business Worldiin, jolla nyt lasketaan Optiman noin 240 työntekijän palkat. Optimalla on vuodesta 2017 ollut Unit4 Business Worldin Taloushallinto-ohjelma käytössä.

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä