Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitan 35. käyttäjäpäivä


23.05.

Abilitan käyttäjäpäivä pidettiin 16. toukokuuta Tampereella Finlaysonin meetingsissä. Tapahtumaan osallistui meidän talous- ja henkilöstöhallinnon sekä varhaiskasvatuksen asiakkaitamme.

 

Projektinhallinta, raportointi, varhaisentuen malli sekä sähköiset allekirjoitukset olivat Unit4-sektorin aiheina tällä kertaa. Tapahtuman tarkoituksena oli jakaa parhaita käytäntöjä ja kokemuksia mm. projektinhallinnan työkaluista ja menetelmistä sekä syventää osallistujien tietämystä tehokkaasta raportoinnista. Päivän aikana kiinnitettiin myös erityistä huomiota mm. uusien teknologioiden, kuten automaattisten raportointityökalujen ja datan visualisoinnin hyödyntämiseen raportoinnissa. Henkilöstöhallinnon puolella esiteltiin työsopimuksen sähköinen allekirjoitus/integraatio Visma Signiin sekä esimerkkiprosessi varhaisen tuen toteuttamisesta HR moduulissa.

 

Varhaiskasvatus kertoi sekä Päikky Päiväkodin, että Päikky Hallinnon uutuuksista ja esitteli Abilita Työvuorosuunnittelua. Käyttäjäpäivän osallistujat ovat olleet mukana ohjelmien kehitystyössä, joten syntyi paljon vilkasta keskustelua ja kokemusten vaihtoa.  Pyysimme myös osallistujia kirjoittamaan post-it-lapuille vastauksia kysymyksiin kuten: Lempi juttuni Päikyssä, Jos voisin toivoa yhtä asiaa, Tästä en pidä, Tästä päivästä otan mukaan seuraavaa. Me varhaiskasvatuksessa olemme tyytyväisiä päivään ja otamme huomioon päivän aikana esille tulleet asiat.

 

Tapahtuma antoi osallistujille mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden alan ammattilaisten kanssa, mikä edisti yhteisöllisyyttä ja ammatillista kehittymistä. Kiitos kaikille osallistujille!

 

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä