Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitalla aloitti kolme uutta konsulttia


09.03.

Olen Mia Gebala, Abilitan uusi varhaiskasvatuksen sovellusasiantuntija. Minulla on kaksi pedagogista tutkintoa ja olen aiemmin työskennellyt sekä musiikkipedagogina, että varhaiskasvatuksen opettajana. Aloitin työurani Raaseporissa vuonna 2009 ja olen sen jälkeen toiminut opetustyössä Helsingissä, Kokkolassa ja Pietarsaaressa.

 

************

 

Olen Christina Granlund, tai tuttavallisemmin Chrisse, 34 vuotta. Aloitin maaliskuussa Abilitalla taloushallinnon Unit4 ERP konsulttina, tulen työskentelemään pääasiassa Vaasan konttorilla. Aikaisemmin olen työskennellyt kansainvälisessä yhtiössä, jossa olin vastuussa toimialoista maailmanlaajuisesti. Olen ollut tekemisissä myös suojauksien (hedging) kanssa. Kehittyminen ja kouluttaminen kaikilla osa-alueilla on lähellä sydäntäni.

 

Vapaa-ajalla kudon ja vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa mm. Sundomin saaristossa.

 

************

 

Olen Päivi Laitinen ja aloitin Abilitalla Unit4 ERP kirjanpidon järjestelmäkonsulttina. Koulutukseltani olen merkonomi ja osaamistani olen päivittänyt talous- ja palkkahallinnon sekä isännöinnin ammattitutkinnoilla. Minulla on 20 vuoden kokemus kirjanpidosta tilitoimistoalalla. Lisäksi olen laskenut palkkoja ja toiminut isännöitsijän tehtävissä.

 

Ansioluettelossani on myös arvokkaat tittelit vaimo, äiti ja mummu. Vapaa-aikaani kuuluu lenkkeily, kuntosali, hiihto ja matkustelu.

 

Vasemmalta oikealle: Mia, Chrisse ja Päivi


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä