Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita on sosiaalihuollon järjestelmien edelläkävijä ja Kanta-asiantuntija


09.05.

Tässä muutamia syitä sille, miksi Abilita on sosiaalihuollon järjestelmien edelläkävijä ja Kanta-asiantuntija:


Meillä on erityisesti sosiaalihuollon tarpeisiin suunniteltu järjestelmä, joka on täysin uusien kansallisten määritysten mukainen. Kaikki Abilitan sosiaalihuollon asiakkaat ovat käyttäneet palvelutehtäväluokitusta keväästä 2020 lähtien. Me myös haemme ajankohtaiset rakenteiset asiakirjat liittymällä Sosmetasta Abilita Sosiaalihuoltoon.


Voimme kutsua itseämme jo Kanta-ratkaisujen konkariksi. Meillä on A-luokan liitettävä järjestelmä, joka mahdollistaa sekä vanhojen että ajankohtaisten asiakirjojen arkistoinnin. Kehitimme yhteistyössä asiakkaamme Vaasan kaupungin kanssa sosiaalihuoltojärjestelmäämme Kanta-liittymän ja olimme ensimmäinen järjestelmätoimittaja Suomessa, jonka ratkaisusta siirrettiin asiakirjoja Sosiaalihuollon Kanta-arkistoon toukokuussa 2018. Sosiaalihuollon Kanta-arkiston aineistosta on tänäkin päivänä huomattava osa peräisin Abilitan asiakkailta. Parhaillaan olemme kehittämässä Kanta 2-vaihetta.
 
Kannamme kaiken Kantaan


Oman järjestelmämme tietojen lisäksi pystymme rikastamaan muidenkin ohjelmien tietoja ja viemme ne sosiaalihuollon Kanta-arkistoon. Abilita on myös hyväksytty Digi-Finland -toimittajaksi vanhojen sähköisessä muodossa olevien sote-tietojen arkistoinnin projekteihin. Meillä on Soiten ja Essoten Kanta-arkistoinnin projektit jo aivan loppusuoralla.


Abilita on SOTE-uudistuksen osaaja. Meillä on kokemusta mm. Pohjanmaan hyvinvointialueen tietokantojen yhdistämisestä yhdeksi koko alueen kattavaksi järjestelmäksi. Kaikki tiedot ovat nyt saatavilla saumattomasti yli kuntarajojen, eli alueen kuntien olemassa olevat tiedot ovat mukana yhteisessä järjestelmässä.


Jos siis haluat keskustella lisää Kanta-asioista asiantuntijoidemme kanssa, tule tapaamaan meitä Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 9-11.5. Löydät meidät osastolta C117.


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä