Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita jatkaa kasvuaan


18.01.

Abilitalla on vuodenvaihteessa aloittanut kolme uutta työntekijää.

 

Mikael Karv

Nimeni on Mikael Karv ja olen 53-vuotias. Aloitin Abilitalla Unit4 ERP integraatio -asiantuntijana. Työskentelen Smedsbyn toimipisteellä.

 

Aiemmin työskentelin kansainvälisessä yhtiössä asiakassovellusten, dokumentoinnin, diagnostiikan ja ylläpitojärjestelmien kehityksen parissa. Lisäksi vastuullani oli ERP-koulutukset, prosessien ja johtamisjärjestelmien kehitys sekä QHSE-raportointi. Erikoisalaani on järjestelmien sekä sovellusten käyttö ja hyödyntäminen eri toimintaprosesseissa.

 

Vapaa-aikaani vietän mieluiten perheeni kanssa huvilalla. Aina löytyy jotain tekemistä ja voin hetkeksi unohtaa näkymättömät digitaaliset bitit.

 

Joakim Björklind

Nimeni on Joakim Björklind ja olen 30-vuotias. Aloitin Abilitalla järjestelmäsuunnittelijana. Kyseessä on ensimmäinen työpaikkani ja se tarjoaa minulle mahdollisuuden oppia vielä lisää koodauksesta ja järjestelmäkehityksestä.

 

Olen opiskellut matematiikkaa ja suoritin Pietrasaaren Centriassa Tie ohjelmistotuotantoon- koodauskurssin vuonna 2020.

 

Vapaa-ajalla liikun aktiivisesti käyden juoksemassa, suunnistamassa, hiihtämässä ja salilla. Minulla on tapana osallistua paikallisiin juoksu- ja hiihtokisoihin. Olen juossut muutaman maratonin ja hiihtänyt Vasaloppetissa.

 

Linnea Svenfelt

Nimeni on Linnea Svenfelt ja aloitin Abilitalla sosiaalihuollon järjestelmäasiantuntijana. Olen 48-vuotias ja koulutukseltani farmaseutti. Viimeiset 13 vuotta olen työskennellyt Pietarsaaressa Malmin sairaalan lääkekeskuksessa ja ennen sitä 10 vuotta APL:llä Umeåssa. Työssäni olen mm. vastannut laatu- ja kehitystyöstä, ollut mukana eri it-projekteissa sekä työskennellyt lääkevalmistuksessa ja muissa farmaseutin tehtävissä.

 

Odotan kovasti uusiin työkavereihin tutustumista sekä mielenkiintoisia uusia työtehtäviä.

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä