Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita ja Kuntien Hetapalvelut yhteistyössä


15.02.

Abilita solmi yhteistyösopimuksen Kuntien Hetapalvelut Oy:n kanssa heinäkuussa 2020. Yhteistyön myötä HETA hoitaa nyt asiakkaidensa laskujen kierrätyksen Unit4 ERP:iin pohjautuvalla (laskujen kierrätys)järjestelmällä.

Kuntien Hetapalvelut on kuntien ja kaupunkien omistama henkilöstö- ja taloushallintoon keskittynyt osakeyhtiö. Tällä hetkellä HETA toimii Pohjois-Pohjanmaalla ja sen omistaa yhdeksän organisaatiota. Suuren kysynnän vuoksi yhtiö on nyt laajentamassa toimintaansa myös muualle Suomeen.  

Markkinoilla on selvästi kysyntää joustavalle talous- ja palkkahallinnon palveluntarjoajalle, sillä yhteydenottoja tulee eri puolilta maata. Moni kunta haluaa ketterän kumppanin hoitamaan talous- ja henkilöstöhallintoaan, kertoo Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela. Asiakkaat vaativat nykyään myös moderneja sekä toimivia tietojärjestelmiä palveluiden lisäksi ja tässä pystymme yhdessä HETAn kanssa tarjoamaan lyömättömän yhdistelmän. Hetapalvelut voi tarjota räätälöityjä ”hybridi” palveluja asiakkailleen ja Abilita taas tukee heidän palveluja kuntasektorin joustavimmalla ERP-ratkaisulla, joka on tietenkin Unit4 ERP

Uskomme yhteistyömme kasvavan huomattavasti lähitulevaisuudessa. Toimintojen ulkoistaminen jatkuu kunnissa ja monet jo ulkoistaneet haluavat vaihtaa nykyisen järjestelmän ja palveluntarjoajan joustavampaan sekä paremmin heidän toimintaansa tukevaan kokonaisuuteen, toteaa Frej Salmela.


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä