Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita hyväksyttiin DigiFinlandin sosiaalihuollon Kanta-arkistointiprojektiin toimittajaksi


11.02.

Merkittävä osa sosiaalihuollon asiakasasiakirjoista on nykyään järjestelmissä, joissa ei ole omaa rajapintaa valtakunnalliseen Kanta-palveluun. Tästä syystä DigiFinland valmistelee laaja-alaista hanketta, joka edesauttaisi sosiaalihuollon asiakirjojen tuomista Kanta-arkistoon. Hankkeessa on kyse ns. dynaamisesta hankintajärjestelmästä, joka on perustettu sen vuoksi, että Hyvinvointialueiden alueelliset tarpeet täsmentyvät alueiden siirtoprojektien käynnistyessä ja ehdot täyttävien toimittajien liittyminen hankintajärjestelmään on haluttu mahdollistaa hankinnan ollessa käynnissä. Tarkat tiedot siirrettävistä järjestelmistä annetaan osallistuville toimittajille hankintavaiheen yhteydessä.

 

Abilita hyväksyttiin mukaan molempiin hakemiimme kategorioihin, eli tulemme tarvittaessa sekä keräämään arkistoitavia tietoja asiakkaiden tietokannoista, että suorittamaan itse arkistoinnin Kantaan. Meillä on aiempaa kokemusta molemmista tapauksista mm. Essoten ja Keski-Pohjanmaan Soiten projekteista ja ne toimivatkin referenssinä hakemuksessamme.

 

Hankkeeseen hyväksytyksi tuleminen vahvistaa Abilitan asemaa yhtenä johtavista sosiaalihuollon IT-järjestelmien toimittajista ja avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ohjelmistoille, joita olemme kehittäneet vuosien ajan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Lisätietoja DigiFinlandista löytyy täältä.


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä