Suomeksi På Svenska

EtusivuYksityiset palveluratkaisut » Hallinnolliset ratkaisut » Abilita Henkilöstönohjaus

Abilita Henkilöstönohjaus


Henkilökunta on jokaisen organisaation merkittävin voimavara ja myös kustannuksiltaan huomattava. Siksi henkilöstönohjauksen ratkaisut ovat toiminnan jatkuvuuden kannalta strategiset.

 

Abilita Henkilöstönohjaus on henkilöstöhallinnon sekä palkanlaskennan kokonaisjärjestelmä, kehitetty vastaamaan niin julkisen kuin yksityisen, pienen ja suuren organisaation tarpeita.

 

Abilita Henkilöstönohjauksen toiminnot sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaaseen henkilöstönohjaukseen: rekrytoinnin, työsopimukset, seurannan, palkanlaskennan ja raportoinnin.

 

Abilita Henkilöstönohjaus tehostaa organisaation toimintaa, eikä mitään tarvitse tehdä kahteen kertaan. Raportointityökalun avulla vastuuhenkilöt saavat helposti käyttöönsä tarvitsemansa tiedot. Luonnollisesti järjestelmä toimii myös muiden järjestelmiemme, kuten Abilita Taloushallinnon ja Abilita Raportoinnin kanssa.

 

Lisämoduuli Abilita Henkilöstönohjaukseen 

M2 Matka- ja kuluhallinto-järjestelmä

 

Yhteistyökumppanimme Logiumin M2 matka- ja kuluhallinto-järjestelmä on web-pohjainen lisämoduuli Abilita Henkilöstönohjaukseen, joka tarjoaa matkojen ja niihin liittyvien kulujen hallintaan tehokkaan työkalun.

 

Tarjoamamme järjestelmät sopivat niin päivä- kuin vuorotyöhön ja noudattavat työehtosopimuksia mutta eivät estä paikallisia tulkintoja esimerkiksi työajoista. 

Kyllä kiitos!

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluan siitä lisätietoja.

 

Nimi *
Organisaatio *
Puhelin
Sähköposti *

Pakolliset kentät * 

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab