SV FI

Muut ratkaisut

Yksityiset palveluratkaisut » Muut ratkaisut

 

Abilita Raportointi

Raportointi on tänä päivänä entistä tärkeämpi ohjauksen työväline, ja vaatimukset joustavaan, mutta erittäin monipuoliseen raportointiin ovat kovat. Abilita Raportointi on ratkaisumme tähän. Se on koko tuoteperheemme kattava raportointiratkaisu, helppokäyttöinen, mutta voimakas työkalu.

 

Järjestelmä käyttää OLAP-/Pivot-tekniikkaa käyttöliittymänä Microsoft Excel ja on siten helppokäyttöinen ja todella monipuolinen. 

 

Abilita Vesihuolto

Abilita Vesihuolto on vesihuoltoon kehitetty kokonaisjärjestelmä asiakastietojen, mittareiden, kulutuksen sekä kiinteistöjen hallintaan. Järjestelmän osat muodostavat loogisen toimintaketjun liittymissopimuksista kulutuksen seurantaan ja laskutukseen. Järjestelmä antaa vesilaitoksille ja tarvittaessa myös kaukolämpölaitoksille mahdollisuuden työrutiinien ja työketjujen joustavaan muokkaamiseen.

 

Abilita Vesihuolto on integroitu Abilita Taloushallintoon ja se on integroitavissa myös ulkoisiin reskontra- ja kirjanpitojärjestelmiin. Abilita Vesihuollon käyttäjät voivat yhdistää järjestelmän myös erilaisiin karttajärjestelmiin, mikä helpottaa johtoverkostojen suunnittelua. Lisätietoa löytyy osoitteista www.dlsystems.fi ja www.ymparisto.airix.fi.

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä