Suomeksi På Svenska

Miksi UNIT4?

                                                                

 

UNIT4 Business World toiminnanohjausjärjestelmällä on vahva asema julkisella sektorilla – kunnissa, kuntayhtymissä, sairaanhoitopiireissä sekä yliopistoissa ja korkeakouluissa.

 

Perehdy tutkimuksiin, raportteihin ja eri järjestelmien vertailuun. Löydät ehkä syyn, miksi kolme pohjoismaista pääkaupunkia käyttävät Unit4 Business Worldia.

 

Toiminnanohjausjärjestelmiä koskeva tutkimus osoittaa selvän yhteyden kustannustehokkuuden ja muutoskyvyn välillä

Tässä tutkimuksessa on verrattu Unit4 Business Worldia, SAP Enterprisea, Oraclea ja Microsofts Dynamics AX:ää. Tutkimuksesta käy ilmi, että Unit4 Business Worldissa muutokset voidaan tehdä huomattavasti yksinkertaisemmin ja nopeammin kuin kolmella muulla järjestelmällä.
>Raportti (pdf)

 

Toiminnanohjausjärjestelmän muutokset ja ylläpito: Muutosten kustannukset – IDC tutkimus

Tämä raportti osoittaa, että muutoksia ja niiden aiheuttamia kustannuksia ei aina oteta huomioon hankittaessa uutta toiminnanohjausjärjestelmää. Raportti havinnollistaa vääränlaisen järjestelmän hankinnasta seuraavia kustannuksia ja kehoittaa yrityksiä suosimaan kustannustehokkaita ratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmää hankittaessa.
> Raportti (pdf)

 

IDC-raportti osoittaa, että muutokset liiketoimintaprosesseissa vähentää järjestelmäkustannuksia

Kun organisaatio ottaa uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön, he yleensä asettavat sille budjetin, joka sisältää myös tulevat ylläpitokustannukset. Aivan liian usein budjetti kuitenkin pettää, kun muuttuvat toimintamallit edellyttävät muutoksia myös ERP-järjestelmään. Lähes joka kuudes kyselyyn osallistunut henkilö kertoi muutosten tarkoittavan sitä, että kaikki on aloitettava alusta, aina järjestelmän implementoinnista saakka.
> Raportti (pdf)

 

 

 

 

 

Klikkaa kuva suuremmaksi.