SV FI

Hae meille töihin

Yhteydenotto » Hae meille töihin

 

Abilita kasvaa ja kehittyy!

Abilita on paikallinen ohjelmistoyritys, jonka intohimona on tukea julkisen sektorin byrokratian hallintaa arkea helpottavilla tietojärjestelmäratkaisuilla. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme palveluja ja osaamista. Olemme alueen suurimpia ICT-alan yrityksiä ja työllistämme lähes 50 ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa.

 

Tutustu työtehtäviin, joihin haemme uusia osaajia tai lähetä avoin hakemus tuleviin tehtäviin. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro meille työkokemuksestasi sekä ajatuksesi tulevaisuuden työkentästä.

 

Me Abilitassa annamme arvoa itsenäiselle työnteolle, rakentaville ajatuksille ja terveelle uteliaisuudelle.

 

Avoimet työpaikat:

Palkanlaskennan ammattilainen

Työhön kuuluu palkka- /henkilöstöhallinnon järjestelmän konfigurointi, asiakkaiden kouluttaminen, asiakastuki, vianmääritykset sekä manuaalien ja ohjeiden laatiminen.

 

Projektipäällikkö

Vastaa Unit4 Business World -järjestelmän implementoinnista annettujen laatu-, laajuus-, budjetti- ja aikataulujen sekä sopimusten mukaisesti. Huolehtii projektin tilanteen ja riskien säännöllisestä raportoinnista ja osallistuu ohjaus- ja projektiryhmän kokouksiin sekä kirjoittaa muistiot näistä. Ohjaa Abilitan resurssien ja toimintojen koordinointia ja varmistaa yhdessä asiakkaan projektipäällikön kanssa, että jokainen täyttää omat vastuualueensa . 

 

 

Nimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Ensisijaisesti hakemani työtehtävä: *Saateteksti
Liitä CV *
   

Pakolliset kentät * 
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä