Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

Tiera tekee yhteistyötä Abilitan kanssa, mutta Abilita tekee muutakin


21.11.

Kuntien Tiera ja Abilita ovat tehneet puitesopimuksen, jonka myötä Kuntien Tieran omistajat voivat hankkia päivähoitoon Abilitan varhaiskasvatusratkaisun.  Abilitan varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän avulla pystytään digitaalisoimaan iso osa päivähoidon manuaalisista työvaiheista. Ratkaisumme on herättänyt paljon kiinnostusta kunnissa, moni kunta valmistautuu tuntiperusteiseen laskutukseen ja hankkivat siihen sopivat järjestelmät nyt. Abilitalla onkin tarjota markkinoiden paras ja kattavin varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu. Varhaiskasvatuksen lisäksi myös Abilitan opiskeluhuollon toimiva kokonaisuus tuo jatkuvasti uusia aiakaskontakteja.

 

Samaan aikaan, kun Abilita laajentaa kansainvälistä Unit4 Business World –toiminnanohjausjärjestelmää palkanlaskennalla, Unit4 on siirtymässä todella rivakasti itseohjautuvaan digimaailmaan. Uusien ominaisuuksien esittelytapahtumat Amsterdamissa ja Tukholmassa ovat vetäneet runsaasti kuulijoita ja Suomessakin uusiin ominaisuuksiin pääsee tutustumaan heti vuodenvaihteen jälkeen Abilita Oy:n ja Unit4 Oy:n yhdessä suunnittelemassa digitalisaatio tapahtumassa.

 

Tekoälyn ja automaation hyödyntäminen mahdollistuu parhaiten, kun organisaatiot ovat valmiita tarkastelemaan toimintatapojaan uusin silmin. Kaikki uudet projektit ovat Abilitalle tällaisia prosessien kartoitushaasteita. Etsitään prosessien ”sokeat pisteet” ja annetaan asiakkaalle työkalut tehokkuuden parantamiseen ja ohjataan toiminnan kehittämistä tietojen keruusta tietojen yhdistelyyn ja analysointiin.


Takaisin tiedotteisiin

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab