Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

Abilitan kiireinen vuoden aloitus


24.02.

Useiden demojen ja asiakasprojektien lisäksi Abilita on ehtinyt osallistua ja järjestää useamman tapahtuman jo tässä vaiheessa vuotta. Tammikuun Educa-messuilun lisäksi järjestimme yhdessä Unit4 Oy:n kanssa digiaamiaisen Helsingissä 8.2. Tapahtuma houkutteli salin täyteen kuulijoita.

Tilaisuudessa valtionvarainministeriön digitalisaation erityisasiantuntija Aleksi Kopponen ja Keravan tietohallintopäällikkö Risto Carlson kertoivat näkemyksiään digitalisaatiosta ja sen vaikutuksesta tulevaisuuteen. Kuulijoille esiteltiin myös Unit4:n kehityslinjauksia ja uusia innovaatioita, kuten digitaalista assistenttia Wandaa. Unit4 on Suomen kuntasektorinjoustavin ERP-ratkaisu, joka on laajassa käytössä julkisella sektorilla Euroopassa.

Vasu päivillä Tampereella 16.2 Abilita oli esittelemässä kokonaisvaltaista varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisuaan. Vasu-päivän tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen ammattilaisia uuden varhaiskasvatussuunnitelman toteuttamisessa. Vasu päivällä vieraili reilu 1000 varhaiskasvatuksen osaajaa. Helmikuussa ennätimme myös lounastaa Tampereella uusien Päikky-asiakkaidemme kanssa kuulumisten ja hyvän ruuan merkeissä.

Vuoden muita kohokohtia 
Abilita osallistuu huhtikuussa Helsingissä järjestettävään Digitaalinen kunta-tapahtumaan ja Kunta Henkilöstö –tapahtumaan toukokuussa. Toukokuussa olemme mukana myös Lappeenrannassa järjestettävässä Varhiaskasvatuksen johtajuusfoorumissa. Tapahtumissa on luvassa ajankohtaisia puheenvuoroja ja mielenkiintoisia keskusteluja teeman ympärillä.

Syyskuussa tapaat meidät Lastentarhanopettajapäivillä Oulussa, Kunta TALOUS 2017tapahtumassa lokakuussa sekä EDU 360 -tapahtumassa marraskuussa Helsingissä. Tuomme tapahtumiin järjestelmäasiantuntemuksen lisäksi myös alaan ja aiheisiin erikoistuneita asiantuntijoita sekä puheenvuoroja. Kannattaa olla paikalla kuulemassa!

Syyskuussa Abilita järjestää myös oman Abilita käyttäjäpäivän Tampereella. Tästä tarkempaa infoa myöhemmin. 


Takaisin tiedotteisiin

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab